۵ اسنک خوشمزه و سالم برای کودکان
در این مقاله، دستور العمل های غذایی گیاهی غنی از مواد مغذی که هر بچه ای دوست دارد، آماده شده است.
سلامت نیوز: در این مقاله، دستور العمل های غذایی گیاهی غنی از مواد مغذی که هر بچه ای دوست دارد، آماده شده است.
همه والدین اهمیت یک وعده غذایی سالم را برای کودکان در حال رشد می دانند، اما در مورد میان وعده ها چطور؟ والدین همیشه در تلاش هستند تا میان وعده های خوشمزه و آسان برای کودکان خود پیدا کنند. این تنقلات باید معیارهای لذیذ بودن و سالم بودن را داشته باشند تا میان وعده موفق شود.
تنقلات وگان برای کودکان، وقتی به درستی کنار هم قرار گیرند، سالم ترین و اشتها آورترین میان وعده ها را می سازند. آنها اغلب تازه و مملو از مواد مغذی هستند. می توانید با چند دستور العمل مختلف آزمایش کنید تا بفهمید بچه های شما چه چیزی را بیشتر دوست دارند.
دستور العمل های غذایی وگان برای کودکان
در اینجا چند تنقلات وگان مناسب برای کودکان آورده شده است که ممکن است در نهایت تبدیل به دستور العمل های اصلی شما برای زمان میان وعده شوند:
هوموس بو داده چغندر
این دستور غذای هوموس چغندر رنگارنگ، خامهای و خوشطعم، بچههای شما را از نظر بصری جذب میکند و سپس آنها را با طعم عالی خود جذب میکند. آن را با چوب سبزیجات، نان پیتا یا چیپس ترتیلا سرو کنید.
-
2 عدد چغندر متوسط
-
400 گرم نخود، کنسرو شده یا خیس شده
-
۱ یا بیشتر حبه سیر
-
3 قاشق غذاخوری رب تاهینی
-
1/4 فنجان روغن زیتون بکر
-
3 قاشق غذاخوری آب لیمو یا آبلیمو
-
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
-
پودر زیره 1/4 قاشق چایخوری
-
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
روش تهیه
-
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
چغندرها را بشویید و خشک کنید.
-
هر کدام را در فویل آلومینیومی بپیچید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.
-
بعد از 1 ساعت چک کنید که چغندرها کاملا برشته شده اند یا خیر.
-
اجازه دهید قبل از پوست کندن سرد شوند.
-
چغندرها را درشت خرد کنید.
-
چغندر، نخود، سیر، رب تاهین، آبلیمو، فلفل، پودر زیره و نمک را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
-
روغن زیتون را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
-
هوموس را در ظرفی بریزید و با چند عدد نخود کامل و کنجد سیاه تزئین کنید.
بال های گل کلم
این ها بهتر از هر میان وعده وگانی هستند که در رستوران پیدا می کنید. این لقمه های خوشمزه تضمینی هستند که در عرض چند دقیقه تمام می شوند.
عناصر
-
3-4 فنجان گل کلم، به اندازه لقمه خرد شده
-
4 قاشق غذاخوری آرد بدون گلوتن یا همه منظوره
-
1 قاشق چایخوری پودر پیاز
-
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
-
1 حبه سیر له شده
-
3 قاشق غذاخوری کره گیاهی
-
1/2 فنجان سس تند قرمز
-
1/2 فنجان شیر بادام
-
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
-
آب به میزان لازم
روش تهیه
-
فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد یا 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
کاغذ روغنی را به عنوان آستر در سینی فر سایز بزرگ قرار دهید.
-
گل کلم را ده دقیقه در آب نمک گرم خیس کنید و سپس خشک کنید.
-
یک کاسه بزرگ بردارید و آرد، سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز و نمک را با هم مخلوط کنید تا بافت یکدست شود.
-
شیر بادام را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
-
گل کلم را به این خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا همه گلها به طور یکنواخت پوشش داده شوند.
-
گلچه ها را به صورت جداگانه جدا کنید و به آرامی خمیر اضافی را جدا کنید.
-
گلچه ها را باید روی سینی فر قرار دهید و مطمئن شوید که با هم تماس ندارند.
-
آنها را به مدت 20 دقیقه بپزید، سپس برگردانید و 10 دقیقه دیگر از طرف دیگر بپزید. آنها باید قهوه ای طلایی شوند.
-
سس را در حین پخت با قرار دادن یک قابلمه روی حرارت متوسط آماده کنید.
-
کره و سس تند را اضافه کنید. اگر میخواهید دستور غذای بدون روغن داشته باشید، میتوانید از کره صرف نظر کنید یا اگر کره گیاهی ندارید از روغن نارگیل استفاده کنید.
-
این سس را روی هر یک از گلچه ها بمالید. همچنین می توانید آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید تا همه چیز به طور یکنواخت پوشش داده شود.
-
گلچه ها را دوباره روی سینی فر قرار دهید و 15 دقیقه دیگر بپزید.
-
آنها را از روی آن بیرون بیاورید و داغ سرو کنید.
لقمه شکلات و کره بادام زمینی
اگر می خواهید هوس شکلات کودکانتان را برطرف کنید، می توانید این دستور غذا را امتحان کنید.
عناصر
-
1/3 فنجان آرد نارگیل
-
1 فنجان خرمای مدجول
-
1/2 فنجان کره بادام زمینی
-
1/2 فنجان پودر کاکائو
-
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل.
-
3 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
-
کمی نمک
-
1/3 فنجان پودر کاکائو برای غلتاندن
روش تهیه
-
تمام مواد را در یک غذاساز با تنظیم پالس با هم مخلوط کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که به صورت مخلوطی چسبنده درآید.
-
مخلوط را به آرامی در کف دست خود فشار دهید تا بررسی کنید که آیا به هم چسبیده است یا خیر.
-
اگر مخلوط خیلی خشک بود، یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. در کل نباید بیش از سه قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.
-
پس از به دست آوردن غلظت مناسب، اجازه دهید به مدت 15 دقیقه در یخچال خنک شود تا خودش را بگیرد.
-
از یک قاشق یا قاشق غذاخوری معمولی خود برای تهیه قسمت های کوچک خمیر استفاده کنید.
-
از دستان خود استفاده کنید تا آنها را به شکل توپ درآورید.
-
سپس توپ های شکلاتی را باید با پودر کاکائو و به آرامی هر توپ را در آن بغلتانید.
کوکی های جو دوسر کره بادام زمینی
عناصر
-
1/4 فنجان شربت افرا
-
3/4 فنجان جو دوسر نورد شده
-
1/2 فنجان کره بادام زمینی ارگانیک. می توانید بنا به سلیقه خود از خامه یا صاف استفاده کنید.
-
1/3 فنجان شیر بادام، شیرین نشده
-
1/3 فنجان شکر نیشکر، ارگانیک
-
1/4 فنجان آرد گندم کامل
-
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
-
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
-
1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
روش تهیه
-
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
-
یک کاسه بردارید و شربت افرا، کره بادام زمینی، وانیل، شکر و شیر بادام را اضافه کنید. همزن دستی خود را روی بالا نگه دارید و یک دقیقه هم بزنید.
-
در ظرفی جداگانه آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید.
-
مخلوط خشک را به مخلوط مرطوب اضافه کنید و این دو را با همزن دستی با درجه بالا مخلوط کنید.
-
وقتی همه چیز خوب مخلوط شد، بلغور جو دوسر را اضافه کنید. خمیر بسیار غلیظی برای شما باقی می ماند.
-
با قاشق، دوازده قسمت از خمیر را درست کنید.
-
آنها را روی سینی فر قرار دهید و هر قسمت را به آرامی فشار دهید تا کمی صاف شود. آنها باید فقط نیم اینچ ضخامت داشته باشند.
-
حدود 15 تا 17 دقیقه بپزید تا لبه ها طلایی شوند. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
غلات کره بادام
این یک دستور العمل فوق العاده خوشمزه است و همچنین راهی عالی برای کمک کردن به بچه هایتان است.
عناصر
-
1/4 فنجان روغن نارگیل
-
1/2 فنجان کره بادام
-
1 1/2 فنجان غلات بدون گلوتن
-
2 قاشق چایخوری عسل
-
3 قاشق چایخوری کشمش
-
2 قاشق چایخوری دارچین
روش تهیه
-
روغن نارگیل، کره بادام را آب کرده و عسل را اضافه کنید. آنها را خوب مخلوط کنید.
-
پس از اینکه به خوبی با هم مخلوط شدند، کشمش و غلات را به آن اضافه کنید.
-
همه چیز را خیلی خوب با هم مخلوط کنید.
-
مخلوط را با قاشق روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی بریزید و آن را با پشت قاشق به طور یکنواخت پخش کنید. غلات باید با مخلوط کره بادام پوشانده شود.
-
سینی را در یخچال قرار دهید تا جامد شود. این باید حدود سه ساعت طول بکشد.
-
پس از سفت شدن، لقمه های غلات را به صورت مربع برش دهید.
این ایده های میان وعده های گیاهی را امتحان کنید. نه تنها فرزندان شما آنها را دوست خواهند داشت، بلکه شما نیز آنها را دوست خواهید داشت. آنها دستور العمل های عالی برای بازگشت به زمانی که خانواده هوس یک غذای خوشمزه و سالم است.
ارسال نظر