۱۵۰۷۰۱۴
۱۰ نظر
۳۵۵۲
۱۰ نظر
۳۵۵۲
پ

وعده دلارهای آمریکایی برای ایران در مذاکره رم!

نتایج مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در رسانه های جهان بازتاب گسترده ای داشته است.

خبر آنلاین: نتایج مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در رسانه های جهان بازتاب گسترده ای داشته است.

6216289 (1)

با پایان مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در رم رسانه های جهان تحلیل های مختلفی از نتایج مذاکره ارائه دادند که بخشی از آن را می خوانیم: 

دنیس سیترونوویچ، رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: می‌توان فرض کرد که تهران و واشنگتن مواضعی را مطرح نکرده‌اند که از نظر طرف مقابل عبور از خطوط قرمز تلقی شود—به‌ویژه خواست آمریکا برای برچیدن کامل برنامه هسته‌ای ایران.

فاکس نیوز در خبری فوری در زیرنویس شبکه خود نوشت: ویتکاف به هیئت مذاکره کننده ایرانی اعلام کرده که شرکت های آمریکایی به دنبال سرمایه گذاری کلان در ایران هستند.

گریگوری برو، تحلیلگر موسسه اوراسیا گروپ در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: همیشه خوب است که منتظر جزئیات بیشتری بمانیم، اما در حال حاضر به نظر نمی‌رسد که توقف کامل غنی‌سازی در دستور کار مذاکرات رم بوده باشد. ویتکاف هرچه به عراقچی گفته، آن‌قدر قانع‌کننده بوده که ایرانی‌ها را متقاعد کند دورهای بیشتری از گفت‌وگو ارزش ادامه دادن را دارد.

تریتا پارسی نیز در توئیتی در شبکه ایکس نوشت: مذاکرات فنی بعدی در ۴ روز آینده و نشست بعدی در سطح سیاسی نیز در ۷ روز آینده.تا اینجا، سرعت دیپلماسی ترامپ با ایران بطور خیره کننده ای مثبت بوده است.

جان هادسون، خبرنگار واشنگتن‌پست نیز در اینباره نوشت: تصمیم دونالد ترامپ برای گفت‌وگو با ایران به‌جای حمله نظامی، نتیجه‌ی بحث و بررسی‌های گسترده و شدیدی بود. او در این زمینه از نظرات چهره‌های تندرو درون و بیرون دولت (نظیر والتز و روبیو در داخل، و روپرت مرداک و آیک پرلماتر در خارج) و همچنین از دیدگاه‌های میانه‌رو و متمایل به گفت‌وگو (نظیر ونس و گابارد در داخل، و تاکر کارلسن در خارج) بهره گرفت.

راشاتودی نیز نوشت:  خواسته آمریکایی‌ها در مذاکره با ایران واقع‌بینانه بود. این شبکه خبری دولتی روسیه در ادامه  اعلام کرد که در دور دوم مذاکرات میان ایران و آمریکا، نماینده ویژه آمریکا استیو ویتکاف مواضع «واقع‌بینانه‌ای» داشته است.

این رسانه به نقل از منابع آگاه افزود که ویتکاف و تیم مذاکره‌کننده آمریکایی مواضع سخت‌گیرانه‌ای در این گفت‌وگوها اتخاذ نکردند.

 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بشرط اینکه افغانی استخدام نکنن

  • بهرام

    مگه عالیجناب پوتین اجازه میده

  • رستم

    چرا اکثریت مردم بیچاره و فقیر هستند چرا اقتصاد ما تکان نمی‌خورد اگر هم تکانی بخورد به ضرر مردم است

  • اف.ام.....

    انشالله‌سراب‌نباشه...
    امریکا‌که‌براش‌عالی‌میشه....

  • ابجی

    من دوتا پراید دارم اگه شد میگذارم آمازون برا فروش

  • کافه چی

    اگه عمرا روسیه بزاره آب خوش از گلوی ما پائین بره

  • رضا

    برای ما مردم ایران ارزان شدن اجناس و خوردوخوراکیامهم هستش تامشکل معیشتمون حل بشه،نه قیمت دلار یا سکه یا طلا اینها دردی را دوا نمیکنن، حالا هرچقدر قیمتشون پایین بیاد،اصل ماجرا این هستش که از درآمدمون پس انداز کنیم تا بیستم هرماه حسابمون خالی نشه که شرمنده خانواده بشویم،

  • علیزاده

    بخدا زدی به هدف . مگه ما مجبوریم غیر از درد خود و اهل و عیال خود ، درد و غم افغانی هم بکشیم . مگه چند بار دنیا می‌آییم و زندگی می‌کنیم ؟ به امیدی روزی که همه ی افغانها به کشور خودشون برگردند. انشالله

  • ف

    اگه دلالها پاسبان تحریمها بذارند

  • مهران وطن دوست

    پس اینجوری باشه متخصصان چینی برا ساخت و ساز میخوان بیان برج بسازند و سرمایه گذاری که تو ایران کردن حساب بازارشون سکه شده باید تشریف ببرند ولایت خودشون تا شرکت آمریکایی بیاد سرمایه گذاری کنه ..عمرا همه اینها شایعه حرف های من درآوردی لیشتر نیست ...امان از یک کلاغ چهل کلاغ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج