۱۲۴۶۸۳۹
۱۴۵۹
۱۴۵۹
پ

این موجود از ۵انقراض بزرگ جان به در برده!

پژوهشگران با مطالعه قدیمی‌ترین جلبک سبز دریافتند که این گیاهان به احتمال زیاد زودتر از زمانی که تصور می‌کردند، به‌وجود آمده‌اند.

ایرنا نوشت: پژوهشگران با مطالعه قدیمی‌ترین جلبک سبز دریافتند که این گیاهان به احتمال زیاد زودتر از زمانی که تصور می‌کردند، به‌وجود آمده‌اند.

مطالعه قدیمی‌ترین جلبک‌های سبز گویای این است که این گیاهان احتمالاً زودتر از آنچه قبلاً تصور می‌شد، به‌وجود آمده‌اند.

پژوهشگران روی فسیل‌هایی مطالعه کردند که قدمت آنها به بیش از ۵۴۱ میلیون سال پیش، یعنی اواخر دوره اِدیاکاران ( نام یکی از دوره‌های زمین‌شناسی، ۶۳۵ میلیون سال تا ۵۴۱ میلیون سال پیش) می‌رسد. این فسیل‌ها متعلق به استان شانشی در مرکز چین هستند که در اواخر ادیاکاران، یک دریای کم‌عمق بود.

این فسیل‌ها متعلق به استان شانشی در مرکز چین هستند، که در اواخردوره ادیاکاران، یک دریای کم‌عمق بود.

این موجود از ۵انقراض بزرگ جان به در برده!

جلبک‌های سبز اعضای خاندان پادشاهی گیاهی هستند که حداقل یک میلیارد سال پیش ظهور کرده‌اند؛ اما یافته‌های جدید دانشمندان حاکی از این است که تنوع گونه‌های جلبک مدرن پیش‌تر از آنچه تصور می‌شد، وجود داشته‌اند و این ممکن است منشأ ایجاد پادشاهی گیاهی را ۱۰۰ میلیون سال دیگر به عقب براند. جلبک‌های باستانی به‌طور شگفت‌انگیزی پیچیده و تقریباً شبیه به یک جنس مدرن از جلبک‌های دریایی به نام کودیوم (Codium) هستند.

این نمونه‌ها از فسیل‌هایی به نام biota Gaojiashan به‌دست می‌آیند که تعدادی از آنها به‌جای اینکه به صورت صاف نگه‌داری شوند، به‌صورت سه‌بعدی حفظ شده‌اند. دانشمندان دانشگاه شمال غربی درچین، متوجه شدند پنج نمونه جلبک با آنچه از دوره ادیاکاران در نقاط مختلف دنیا باقی مانده است، مطابقت ندارد.

دانشمندان از ساختار فسیل‌ها دریافتند که آنها جلبک‌های سبز هستند؛ اما نتوانستند چیزی مشابه در گونه‌های شناخته‌شده جلبک‌های باستانی بیابند؛ بنابراین شروع به بررسی گونه‌های جدیدتر کردند. در آن زمان بود که متوجه شدند جلبک‌های باستانی تقریباً به کودیوم مدرن شباهت دارند.

پژوهشگران نام این گونه جدید را Protocodium sinese گذاشتند که به معنای اولین کودیوم چین است. به گفته این پژوهشگران، این جلبک یک بازمانده است. این واقعیت که این جلبک از اواخر دوره ادیاکاران تغییری نکرده است، نشان می‌دهد که این گروه از جلبک‌های سبز جایگاه تکاملی خود را زود کشف کردند و توانستند از پنج انقراض دسته‌جمعی و بیش از نیم میلیارد سال تغییر به سلامت عبور کنند. امروزه، گونه‌های کودیوم در بسیاری از مکان‌ها مهاجم هستند و بر جلبک‌های دریایی و جلبک‌های بومی برتری دارند.

دانشمندان در تلاش‌ هستند با استفاده از استنباط‌هایی که از ژنوم‌ گونه‌های مدرن و میزان جهش‌های دیده‌شده در سوابق دیرینه‌شناسی وجود دارد، زمان انشعاب ارگانیسم‌ها را از یکدیگر محاسبه کنند.

اگر جلبک‌های سبز اولیه از آنچه تصور می‌شد، متنوع‌تر بودند به احتمال زیاد کل فرآیند تکاملی زودتر از آنچه دانشمندان فکر می‌کردند، آغاز شده بود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج