ترفندی جالب برای تازه نگه داشتن انگور!
یک روش شگفت انگیز برای تازه نگه داشتن انگور با استفاده از ظروف سفالی در بستهای به نام کنگینه تا شش ماه پس از چیده شدن. این روش نگهداری غذا قرن ها پیش در مناطق شمالی افغانست ابداع شد.
خبرآنلاین: یک روش شگفت انگیز برای تازه نگه داشتن انگور با استفاده از ظروف سفالی در بستهای به نام کنگینه تا شش ماه پس از چیده شدن. این روش نگهداری غذا قرن ها پیش در مناطق شمالی افغانست ابداع شد.
نظر کاربران
حالااگرتوایران بودمثل آناناس ونارگیل قیمت نجومی داشت فقط ۵۰۰۰۰تومان پول گل میگرفتند