چین و روسیه؛ کاسبان تحریم با مارک خارجی
در ماجرای تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ایران، دیدیم که روسیه و چین همواره منافع خود را بر هر چیز دیگری ترجیح دادند و در ردیف کاسبان تحریم البته با مارک خارجی آن قرار گرفتند و جیبهای گشاد خود را از اموال مردم ایران پر کردند. اکنون نیز رفع تحریمهای ضدایرانی به نفع آنها نیست.
روزنامه جمهوری اسلامی: این روزنامه در ستون سرمقاله خود به ماجراهای میخاییل اولیانف نماینده روسها در مذاکرات احیای برجام پرداخته؛ ماجراهایی که به قول این روزنامه رفتاری «قیممآبانه» است ولی در عوض خبری از واکنش وزارت خارجه نیست.
در این یادداشت آمده «اولیانف، به نظر میرسد خود را در جایگاهی میبیند که میتواند سرنوشت مذاکرات وین را رقم بزند و برای جمهوری اسلامی ایران تعیین تکلیف کند. این روحیه قیّممآبی را مردم ایران از هیچکس اعم از روسی و چینی و آمریکائی و اروپائی نمیپذیرند و اگر مسئولین وزارت امور خارجه به دلیل ملاحظاتی که ممکن است داشته باشند از اظهارنظر درباره این موضوع خودداری میکنند، به این معنا نیست که نماینده روسیه خود را مجاز به ادامه دخالتها بداند».
نویسنده افزوده اولیانف «در روزهای گذشته دیدارهای جداگانهای با هیاتهای سعودی، آمریکائی و اروپائی داشت که گفته میشود به نوعی درصدد انجام مهندسی موردنظر دولت متبوع خود درباره چگونگی توافق در مذاکرات وین بوده است».
روزنامه جمهوری اسلامی در ادامه یادداشت خود آورده که سابقه روسها در «رفتار با ایران، ایجاب میکند همواره با چشمها و گوشهای باز و تیز نگران دخالتها و طمعورزیهای مقامات روسی باشیم».
نویسنده افزوده «در ماجرای تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ایران، دیدیم که روسیه و چین همواره منافع خود را بر هر چیز دیگری ترجیح دادند و در ردیف کاسبان تحریم البته با مارک خارجی آن قرار گرفتند و جیبهای گشاد خود را از اموال مردم ایران پر کردند. اکنون نیز رفع تحریمهای ضدایرانی به نفع آنها نیست ».
در پایان هم به مسئولان دولتی توصیه کرده که در برابر توهینهای اولیانف به وزیر خارجه سابق ایران سکوت نکنند که اگر سکوت کنند این آسیاب به نوبت میشود: «مسئولین دولت فعلی نیز باید در برابر حرمتشکنی بیگانگان نسبت به مسئولین قبل از خود احساس مسئولیت کنند. بر این اساس باید به اولیانف به خاطر بیحرمتی به وزیر خارجه سابق کشورمان تذکر رسمی داده شود. اگر درباره چرخش روزگار معتقد به قاعده «آسیاب به نوبت» هستیم، نباید اولیانف را مطلقالعنان بدانیم».
ارسال نظر