۳ مقصد مهاجران ایرانی کدام کشورها هستند؟
بر اساس اطلاعات به دست آمده از رصدخانه مهاجرت ایران، مهاجرتهای کاری و دانشجویی به ترتیب در شمار مهمترین اولویتهای مهاجرتی قرار دارند و بر همین اساس، سیاستها و راهبردهای جذب بر مبنای همین الگوها پایه ریزی میشود.
ایسنا: بر اساس اطلاعات به دست آمده از رصدخانه مهاجرت ایران، مهاجرتهای کاری و دانشجویی به ترتیب در شمار مهمترین اولویتهای مهاجرتی قرار دارند و بر همین اساس، سیاستها و راهبردهای جذب بر مبنای همین الگوها پایه ریزی میشود.
مهاجرت، پدیدهای است که سبب شده تا بخشی از جمعیت یک کشور به دلایلی از جمله تحصیل، اشتغال، پناهندگی و ... به سمت کشورهای پیشرفته رهسپار شوند؛ روندی که در کشورهای کمتر توسعهیافته، بیشتر دیده میشود.
آلمان، سوئد و هلند به ترتیب سه کشوری بودهاند که طبق آخرین بررسیها، بیشترین میزان ایرانیها را در طول یک سال پذیرش کردهاند.
طبق اطلاعات به دست آمده از رصدخانه مهاجرت ایران، اروپا، یکی از مقاصد اصلی مهاجران ایرانی است. بر همین اساس و طبق آخرین اطلاعات موثق به دست آمده، در سال ۲۰۲۰، آلمان با ۱۵۲ هزار و ۵۹۰ نفر، سوئد با ۷۹ هزار و ۳۶۳ نفر و هلند با ۳۴ هزار و ۸۰۹ نفر مهاجر متولد ایران، بهترتیب سه کشور با بیشترین جمعیت شهروندان ایرانی در اروپا به شمار میروند.
به عنوان مثال، ایرانیان حاضر در آلمان به ترتیب به دلایلی چون شرایط کاری، تحصیلی، خانوادگی و پناهندگی، به این کشور راهی شدهاند.
میزان درخواست ویزای شنگن ایرانیان برای کشور آلمان در سالهای ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به ترتیب ۵۳ هزار و ۶۵۷، ۵۶ هزار و ۴۶۵ و ۱۱ هزار و ۷۷۹ نفر بوده است.
تعداد ویزای شنگن صادرشده ایرانیان برای کشور آلمان به ترتیب در سالهای ۲۰۱۸، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ به میزان ۴۲ هزار و ۷۶۴، ۳۹ هزار و ۴۷۱ و هفت هزار و ۹۲ ویزا بوده است.
انگلستان هم که شرایط سختگیرانهای برای پذیرش مهاجران از سراسر جهان دارد، یکی از مراکز موردعلاقه ایرانیها در زمینه مهاجرت به شمار میرود تا جایی که جمعیت ایرانیان در انگلستان تا پایان سال ۲۰۲۰، تعداد ۸۳ هزار و ۵۳۱ نفر نفر بوده است.
ایرانیان در سال ۲۰۲۰، یک هزار و ۹۹۳ درخواست شهروندی به کشور انگلستان داشتهاند که به یک هزار و ۷۵۲ نفر از این تعداد، شهروندی انگلستان داده شد.
به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رصدخانه مهاجرت ایران ضمن توسعه پژوهشها و مطالعات در این حوزه، تصویری روشن از وضعیت مهاجرتی و جابهجاییهای بینالمللی ایرانیان ارائه میدهد. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب برنامه همکاری با متخصصان ایرانی غیر مقیم، زمینه را برای جذب و ماندگاری نیروی انسانی متخصص و استفاده از ظرفیتهای آنان فراهم کرده است.
نظر کاربران
کانادا را جا گذاشتید،
مسئولین کلاهشونو بذارن بالاتر
ایران ای سرای امید
پاسخ ها
غربگدا ای اسطوره نق نق خخخ
بنظر من دلیل مهاجرت این عده ممنوعیت عینک آفتابی بوده
پاکستان یمن افریقا
انگلیس اروپاامریکابامسولین ایران انگارهماهنگ شدن امریکاو انگلیس گفتن ایرانیارو پدیرش کنیدبرنگردونیدایران هم یه کارمیکنه همه مهاجرت کنن به خارج ازبیکاری فقرنجومی چون بودجه منابع شعلامون گرفتن خرج دههاملیون افغانی میکنن صدهامیلیارددلاربه جزملیونها شغلامون
چطور کانادا نیست ؟!
منم پول داشته باشم میرم حیف که ندارم
خز و خیل ها فقط میرن ترکیه
به چهنم رفتن
هیچ کدام، همان ایران ما از همشون بهترین و کشور چهار فصل است
خدا لعنتشون کنه که همچنین روزگاری رو برای جوانان وطن رقم زدند ....به خدا هر وقت ی اسم مهاجرت می شنوم بدنم می لرزه ...
هرکس میتونه وتواناییش داره بایدبره
متاسف میشم وقتی یک ایرانی برای زندگی خوب ،
کشور به این ثروتمندی رو ترک میکنه
بسبار باید سفر کرد تا پخته شود خامی
پنج سال دیگر بایدسراغ ایرانیان را کشورهای دیگر گرفت
افغانستان،سوریه،بنگلادش