برگزاری حضوری امتحانات پایانترم ضعیف است؟
سرپرست دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه برای ما، سلامت دانشجویان، استادان و کارمندان مهمتر از تصمیمات بخشنامهای است، گفت: تلاش خواهیم کرد تا در تصمیمگیری برای حضوری شدن دانشگاه، به سلامت دانشجویان که مشتریان و ذینفعان اصلی ما هستند توجه ویژهای داشته باشیم و احتمال برگزاری حضوری امتحانات بسیار ضعیف است.
خبرگزاری ایسنا: دکتر رسول جلیلی سرپرست دانشگاه صنعتی شریف در جلسه مجازی با دانشجویان پردیس بینالملل کیش این دانشگاه ، به شعار «شریف برای زندگی» اشاره کرد و گفت: «شریف برای زندگی» یعنی شریف در خدمت زندگی ذینفعان، محیطی برای زندگی بهتر دانشجویان، استادان، کارکنان و حتی فارغالتحصیلان. پس تلاش میکنیم دانشگاه را درگیر مسائل پیچیده و بزرگ کشور کنیم و نقش دانشگاه صنعتی شریف را در حل مسائل کلان کشور پررنگتر از قبل کنیم.
دکتر جلیلی به حضور رئیس جمهور در روز ۱۶ آذر در دانشگاه صنعتی شریف اشاره کرد و گفت: حضور رئیس جمهور در دانشگاه و بازدید از نمایشگاه دستاوردهای ما و همچنین برگزاری جلسه با استادان این دانشگاه، نشان از عزم ما برای پررنگتر شدن دانشگاه در حل مسائل کشور دارد.
وی در ادامه به بحث حضوری شدن دانشگاه اشاره کرد و گفت: با توجه به مشکلات خوابگاهها، احتمال برگزاری حضوری امتحانات پایانترم خیلی ضعیف است. برای ما مهمتر از تصمیمات بخشنامهای، سلامت دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه است و علیرغم درخواستهای مکرر برای از سرگیری فعالیتها و حضور دانشجویان و استادان، تلاش خواهیم کرد تا در این تصمیم به سلامت دانشجویان که مشتریان و ذینفعان اصلی ما هستند توجه ویژهای داشته باشیم.
دکتر جلیلی خاطرنشان کرد؛ سختترین کار دانشگاه از سرگیری آموزش حضوری در بهمنماه است و تلاش خواهیم کرد تا با رعایت پروتکلها و اصول ایمنی در این راستا اقدام نماییم.
سرپرست دانشگاه صنعتی شریف در پایان، بر تداوم برگزاری چنین جلسههایی تاکید کرد و گفت: برپایی چنین نشستهایی علاوه بر مطرح شدن مسائل و مشکلات صنفی و آموزشی دانشجویان، باعث تمرین گفتگو میان مدیران و دانشجویان میشود و در رشد اجتماعی دانشجویان بسیار موثر خواهد بود.
همچنین، دکتر سلک غفاری رئیس پردیس بینالملل کیش نیزدر این نشست مجازی، طی سخنانی در ابتدا در خصوص تفاوت مدرک ارائه شده در دانشگاه صنعتی شریف و پردیس بینالملل این دانشگاه گفت: مدرک تحصیلی دانشجویان در پردیس بینالملل کیش مشابه مدرک ارائه شده در دانشگاه صنعتی شریف است، با این تفاوت که در مدرک پردیس بینالملل کیش نام پردیس و محل تحصیل دانشجویان ذکر میشود.
وی در خصوص بازگشایی دانشگاه و برگزاری امتحانات پایانترم و کلاسهای حضوری گفت: دانشگاه در حال تصمیمگیری است و بر اساس آخرین اطلاعیه وزارت علوم، نحوه برگزاری امتحانات پایانترم بر عهده دانشگاهها است. ما هم در پردیس بینالملل کیش تابع تصمیمات دانشگاه صنعتی شریف در تهران هستیم. بازگشایی مجدد دانشگاه و برگزاری کلاسها به صورت حضوری وابسته به مصوبات شورای سلامت کیش است و سعی خواهیم کرد با رعایت کردن پروتکلها و با توجه به صلاح دانشگاه و دانشجویان تصمیمگیری کنیم.
دکتر غفاری در پاسخ به انتقاد دانشجویان در خصوص بهروز نبودن زیرساختها گفت: تمام فرآیندهای ثبت نام و برگزاری کلاسهای مجازی بر بستر سامانه اصلی دانشگاه صنعتی شریف صورت میگیرد و پردیس بینالملل کیش از همان مکانیزم و استانداردها استفاده میکند.
وی افزود: بعد از همهگیری کووید-۱۹، و مطرح شدن آموزشهای مجازی، دانشگاه صنعتی شریف اقدام به بهروزرسانی سرورهای خود کرد و ما در مقایسه با سایر دانشگاههای برتر در شرایط بهتری هستیم.
رئیس پردیس بینالملل کیش در ادامه صحبتهایش به مبحث ارتباط صنعت با دانشگاه اشاره کرد و گفت: ما در مجموعه پردیس بینالملل کیش در تلاشیم تا در این حوزه فعال باشیم و ایجاد مرکز نوآوری و شتابدهی از جمله اقداماتی است که در این راستا صورت گرفته است. البته با توجه به شرایط کنونی فراگیری کرونا، فعالیت دانشجویان در این بخش کمرنگتر شده که به محض حضوری شدن دانشگاه برای گسترش فعالیتهای دانشجویان در این حوزه تلاش خواهیم کرد.
دکتر غفاری در ادامه به بحث افزایش شهریهها اشاره کرد و گفت: این موضوع با رعایت سقف افزایشها صورت گرفته است. در سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ به ترتیب ۲۰،۱۵ ، ۱۵ و ۲۵ درصد افزایش شهریه داشتهایم که نسبت به افزایش هزینهها و شرایط اقتصادی کنونی، منطقی به نظر میرسد.
رئیس پردیس بینالملل کیش در خصوص کمبود ظرفیت خوابگاههای دانشجویی نیز گفت: ظرفیت خوابگاههای ما قبل از شروع اپیدمی قابل قبول بود اما در شرایط کنونی و بر اساس پروتکلهای ابلاغ شده با کاهش ظرفیت خوابگاه مواجهیم و امیدوار هستیم که بتوانیم با تمهیداتی که صورت میگیرد در جهت رفع این مشکل نیز تلاش کنیم.
دکتر غفاری در پایان صحبتهایش به گلایه دانشجویان در خصوص عدم امکان ایجاد گروهها و تشکلهای دانشجویی اشاره کرد و گفت: فعالیتهای دانشجویی در پردیس بینالملل کیش نسبت به سایر پردیسهای واقع در جزیره کیش قابل توجه است. از سال ۹۰- ۸۹ بسیج دانشجویی در این پردیس شکل گرفته است و دانشجویان فعالیتهای چشمگیری در این حوزه داشتهاند. منع قانونی برای ایجاد چنین تشکلهایی وجود ندارد. تاکنون درخواستی برای ایجاد تشکلهای صنفی نداشتهایم، اما اگر درخواستی باشد و به حد نصاب برسد حتماً زیر نظر شورای صنفی مرکزی دانشگاه در تهران بررسی و اجرا خواهد شد.
در این جلسه دانشجویان به بیان سوالات، پیشنهادات و انتقادات خود در خصوص مسائل صنفی و آموزشی پرداختند و امکان ایجاد تعامل گسترده میان استادان و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با دانشجویان پردیس بینالملل کیش، انتقاد از عدم امکان ایجاد تشکلهای صنفی و انجمنهای علمی، پیشنهاد ایجاد پارک علم و فناوری در پردیس بینالملل کیش، امکان استفاده از آزمایشگاهها و امکانات دانشگاه صنعتی شریف برای دانشجویان این پردیس، انتقاد از کمبود ظرفیت خوابگاههای دانشجویی، افزایش گسترده شهریهها، عدم شفافیت در خصوص حضوری شدن دانشگاه و سردرگمی دانشجویان، گسترش ارتباط دانشگاه با صنعت و درخواست به کارگیری دانشجویان مقطع کارشناسی در این حوزه، برگزاری دورههای آموزشی و فراهم آوردن شرایط کارآموزی، به روز نبودن زیرساختها و سرورهای دانشگاه، از جمله مواردی بود که توسط دانشجویان مطرح شد.
ارسال نظر