یک اقدام جدید برای برگشت ایرانیان خارج نشین
وزیر امور خارجه: ما تلاش کردیم که در سایت جدید وزارت خارجه بخشی را برای ارتباط مستقیم ایرانیان مقیم خارج از کشور و هم وطنان در داخل کشور با وزیر خارجه اختصاص دهیم و اگر شما به سایت جدید وزارت خارجه مراجعه کنید این دسترسی را مشاهده میکنید. در روزهای آینده نیز یک دسترسی بالاتری برای رفع نگرانی بخشی از ایرانیان مقیم خارج از کشور در این سایت فراهم خواهد شد.
خیرگزاری ایسنا: حسین امیرعبداللهیان با بیان اینکه در طول یکصد روز گذشته بحث برجام، مذاکرات وین و تعامل و همکاری در راستای حقوق و منافع ملت ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی به صورت جدی مورد توجه دستگاه دیپلماسی کشور قرار گرفته است، گفت: از هفته جاری گفتوگوهای وین را کلید خواهیم زد. در همین چارچوب در هفته های گذشته معاون من آقای باقری به پایتخت برخی از کشورهای اروپایی، مسکو و همچنین سفرهایی به کشورهای منطقه و همسایه داشته، ارتباط وبیناری با پکن برقرار کرده و در این راستا اقدامات و رایزنی هایی را به عمل آورده است.
من نیز با وزرای خارجه کشورهای عضو برجام گفت وگوهای مفصلی داشته ام. ما همه مقدمات را برای رسیدن به یک توافق خوب و سریع فراهم کردهایم. البته در صورتی که طرف های مقابل نیز به تعهدات کامل شان برگردند. ما به صراحت مواضع و مطالبات خودمان را در گفت وگوهایی که داشته ایم اعلام کرده ایم.
وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به اقدامات وزارت خارجه برای پیگیری و حل مشکلات ایرانیان خارج از کشور افزود: در همین چارچوب ما تلاش کردیم که در سایت جدید وزارت خارجه بخشی را برای ارتباط مستقیم ایرانیان مقیم خارج از کشور و هم وطنان در داخل کشور با وزیر خارجه اختصاص دهیم و اگر شما به سایت جدید وزارت خارجه مراجعه کنید این دسترسی را مشاهده می کنید. در روزهای آینده نیز یک دسترسی بالاتری برای رفع نگرانی بخشی از ایرانیان مقیم خارج از کشور در این سایت فراهم خواهد شد.
وی تاکید کرد: نظر صریح جمهوری اسلامی ایران این است که که باید در میز مذاکره حقوق و منافع ملت ایران تأمین شود و تحریم ها لغو شود. ما امیدواریم در مسیر گفت وگوهای وین بتوانیم گام های اساسی و موفقیت آمیز رو به جلویی داشته باشیم.
وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه صحبت های خود در این زمینه گفت: قطعا دست جمهوری اسلامی ایران بسته نخواهد بود، گزینه های مختلفی در مقابل ما قرار دارد و ما از گزینه گفتوگو و مذاکره در وین کار را شروع می کنیم. ما در مذاکره و رسیدن به توافق جدی هستیم و امیدواریم طرف های مقابل نیز در عمل این جدیت را داشته باشند.
امیرعبداللهیان گفت: ما به صراحت به طرف های مقابل گفته ایم که ما یک دولت عملگرا و نتیجه محور هستیم و امیدواریم که در میز مذاکرات وین چنین اتفاقی بیفتد.
وی در همین رابطه ادامه داد: متأسفانه دشمنان، لابی صهیونیستی، رسانه های معاند تلاش می کنند که نوعی ایران هراسی را به ویژه در نسل جدید ایرانیان خارج از کشور ایجاد کنند. ما در سایت وزارت خارجه طی روزهای آینده بخشی را فعال خواهیم کرد که هم وطنان خارج از کشور می توانند بپرسند که ما برای ورود به ایران مشکلی از نظر نظام وظیفه یا هر موضوع دیگری داریم یا خیر. من به عنوان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران عرض می کنم که ایرانیان عزیز با آرامش خاطر می توانند به کشور سفر کنند و با آرامش می توانند در هر زمانی براساس برنامه ریزی که انجام می دهند به کشور محل اقامت خودشان برگردند.
وی خطاب به ایرانیان خارج از کشور افزود: ما در این سامانه به شما پاسخ خواهیم داد که شما بدون مشکل می توانید به ایران سفر کنید و به عنوان وزارت امور خارجه و دستگاه دیپلماسی کشور تضمین می شود وقتی به شما پاسخی داده می شود.
وی ادامه داد: مایلم در همین جا تأکید کنم تعداد افرادی که دو تابعیتی هستند و به دلیل ارتکاب جرم در ایران محاکمه شده اند و جرم آن ها اثبات شده است کمتر از عدد انگشتان دو دست است. به صراحت می گویم که اگر هر کس دیگری حتی شخص وزیر خارجه نیز آن جرم را مرتکب می شد امروز با همان وضعیت روبرو می شد ضمن اینکه بسیاری از آن ها مورد رأفت جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته اند.
امیرعبداللهیان همچنین در ادامه گزارش خود از یکصد روز فعالیت دستگاه دیپلماسی کشور در دولت سیزدهم یکی دیگر از مسائل مهم در این مدت را تحولات افغانستان عنوان کرد و گفت: ما تلاش سیاسی گسترده ای را در ایران به عمل آوردیم که تحت تأثیر ناامنی و بی ثباتی که در افغانستان در دوره انتقالی ایجاد شد قرار نگیریم و در عین حال تدابیری را بیاندیشیم که بتوانیم مرزها را کنترل کنیم، ورود آوارگان را مدیریت کنیم و راه حل سیاسی برای حل بحران افغانستان داشته باشیم.
وی ادامه داد: برگزاری حضوری دومین نشست وزیران امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان در ایران یکی از تدابیری بود که در این زمینه اندیشیده شد.
نظر کاربران
بهتر نیست فعلا روی اقداماتی برای اینکه همینهایی که هستند کمتر تمایل به رفتن داشته باشند متمرکز شوید؟؟ بازگشت آنها که قبلا رفته اند پبشکش ما و شما
پاسخ ها
با هزار ضرب و زور خودشون رو نرسوندن اونور آب که بخوان برگردند.
یکی از بزرگترین معضلات شما فرار نخبگان در حال حاضره، شما میخواین برگردند!!؟
باز هم یه حرف الکی و مسخره
واقعا باید خجالت بکشید
وای مردم از خنده چه لذتی دارید
پاسخ ها
شماکه ذوق زده نشسته درامورخارجه
دیگر متمین هستیدوزیر شده اید.ملت؟ازخوشی نرفتن که بانطق
جنابعالی برگردندبخشی ازروی ناچاری کوچ کردندبخشی مسائل
سیاسی دارند.بخشهای هم که شماراقبول ندارند.اینها بایدزمینه براشون فراهم بشه به دعوت شما نمیان
حق دارن می ترسن. خیلی ها رو به عنوان جاسوس و ... دستگیر کردید
آقازادها رو برگردونید
پاسخ ها
اقازاده ها کجا برگردن انجا با پول ملت دارند حال میکنند حالا اگر یک هنرپیشه قدیمی برگردد تو همان فرودگاه بازداشت میشود
مگه دیوانه اند که برگردنند خر تو کلشون لگد زده؟
مردم ایران اگه بتونن هشتاد درصدشون فرار می کنن، برگشتن که دیگه جای خود
خالی نبند
بالاخره کسری بودجه باید بطریقی جبران بشه!!
پاسخ ها
بالا غیرتا"به جز ۴%ها که خودتان هستیدو زندگی بیش از۸۵ میلیون نفردرمملکت را بهم ریخته اید بگذاریدآنانی که با توانائی خودشان وبدون هیچ رانتی رفته اند زندگی آنان رابرهم نزنید التماس کمی وجدان.
طرف جون خودش و کف دست گذاشته با هزار بدبختی تونسته بره حالا واسه چی برگرده؟؟؟؟؟ جک سال هم در اومد
بهترین کار همان ایجاد سامانه است از سامانه استعلام بگیرد تمام ولی باید برای افراد مشکل دار هم راه حلی پیدا شود در خواست بدهد رسیدگی شود و یا عفو شود در هر حال ایرانی دلش میخواهد در خاک وطن خاکسپاری شود و این را از کسی دریغ نکنید عفو عمومی هم در سامانه بلا مانع اعلام شود
والا اگر یک نفر هم جرأت کند برگردد مردم اموالشان را میفروشند و فرار میکنند:برگردند که چی بشه ؟؟؟
ایرانی که رفته مغزخرنخورده برگرده