آغاز زودهنگام طرح زمستانی پلیس راهور از دوشنبه
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا از آغاز طرح زمستانی پلیس راهور از روز دوشنبه اول آذر خبر داد و گفت:پیش بینیهای هواشناسی حاکی از زمستانی سرد و پربارش است به همین خاطر تقریبا ۲۰ روز زودتر از زمان معمول، طرح زمستانی را آغاز می کنیم.
ایسنا: جانشین رئیس پلیس راهور ناجا از آغاز طرح زمستانی پلیس راهور از روز دوشنبه اول آذر خبر داد و گفت:پیش بینیهای هواشناسی حاکی از زمستانی سرد و پربارش است به همین خاطر تقریبا ۲۰ روز زودتر از زمان معمول، طرح زمستانی را آغاز می کنیم.
سردار سید تیمور حسینی در این باره گفت: پیشبینیهای موجود از سوی سازمان هواشناسی حکایت از سالی سرد و پرباران در زمستان پیش رو دارد به همین خاطر تقریبا ۲۰ روز زودتر از زمان معمول، طرح زمستانی را آغاز می کنیم.
وی افزود: امیدوارم اجرای این طرح نتیجه و بازخورد خوبی برای آرامش و آسایش مردم داشته باشد و بتوانیم خدمات خوبی را در زمستان در تمام محورهای ارتباطی به مردم ارائه دهیم. به هر حال وظیفه سنگینی بر دوش ماست و باید این وظیفه را به درستی انجام دهیم.
حسینی با بیان اینکه یکی از مشکلات سازمانها و نهادهای امدادی بحث اعتبارات است گفت: با مکاتباتی که با وزارت راه، وزارت کشور و همچنین دفتر معاون اول رئیس جمهور خواهیم داشت اعتبار مستقلی را برای طرح زمستانی پیگیر خواهیم شد. در طرح زمستانی باید سازمانها و نهادها از بهترین تجهیزات و نیروهای خود استفاده کنند. همچنین اطلاعات دقیقی باید از سوی وزارت راه و پلیس راهور در خصوص جادهها به مردم ارائه شود.
به گفته جانشین رئیس پلیس راهور ناجا، از اول آذر در هر شرایط آب و هوایی باید تمامی خودروهایی که در جادهها تردد میکنند زنجیر چرخ داشته باشند و این موضوع کنترل خواهد شد. رانندگان موظفاند در خودروی خود زنجیر چرخ داشته باشند، در غیر اینصورت از ادامه مسیر جلوگیری میشود.
وی این را هم گفت که آمادگی سازمانها، نهادها و پلیس نیز باید به گونهای باشد که در هر شرایط آب و هوایی در صورت بروز مشکل بتوانند خانوادهها را پذیرا باشند.
وی همچنین تاکید کرد که رانندگی در زمستان، اقتضائات خاص و ویژهای است؛ امیدوار هستیم دقت نظر رانندگان و هماهنگی و تلاش همه دستگاهها سال کم حادثهای داشته باشیم.
حسینی با اشاره به اینکه متاسفانه در زمستان سال گذشته بیش از ۲۵۰۰ نفر از هموطنان ما در محورهای مواصلاتی کشور جان خود را از دست دادهاند؛ درباره وضعیت نقاط حادثهخیز جادهای کشور نیز گفت: ۵۲۰۰ نقطه حادثهخیز در شهرها و جادهها داریم. آمارها نشان داده است که در شش ماهه اول سال ۴۴ درصد از تصادفها در این نقاط حادثهخیز اتفاق افتاده است.
جانشین رئیس پلیس راهور ناجا در خاتمه خاطرنشان کرد که اگر عزم و اراده ملی شکل بگیرد؛ وزارت کشور در شهرها و وزارت راه و شهرسازی در جادهها، ایمنسازی این نقاط را به عنوان یک اولویت جدی درنظر بگیرند میتوانیم امیدوار باشیم که بیش از ۴۰ درصد از آمار جانباختگان تصادفات کاهش مییابد.
ارسال نظر