اخبار تائید نشده از وضعیت جسمانی مهدی چمران
پس از انتشار خبری بستری شدن «مهدی چمران» در بیمارستان و تکذیب خبر وخامت حال او، یک منبع آگاه در همین رابطه گفت که دلیل بستری شدن آقای چمران «سکته مغزی» بوده و رئیس شورای شهر تهران هم اکنون تحت مراقبت های ویژه پزشکی قرار گرفته است.
دیده بان ایران: پس از انتشار خبری بستری شدن «مهدی چمران» در بیمارستان و تکذیب خبر وخامت حال او، یک منبع آگاه در همین رابطه گفت که دلیل بستری شدن آقای چمران «سکته مغزی» بوده و رئیس شورای شهر تهران هم اکنون تحت مراقبت های ویژه پزشکی قرار گرفته است.
دوشنبه هفته گذشته علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران درباره وضعیت سلامت مهدی چمران و خبر بستری آن در بیمارستان به رسانه ها گفته بود: آقای چمران دچار مقداری کسالت و به بیمارستان منتقل شدند.
این اظهارات در حالی مطرح شد که ناصر امانی عضو شورای شهر تهران گفته بود که: مشکل خاصی برای آقای چمران رخ نداده است ایشان اصلا در بیمارستان بستری نشده است.
گفتنی است مهدی چمران ، متولد ۱۳۲۰ در محله سرپولک تهران است و برادر کوچک شهید دکتر مصطفی چمران (وزیر سابق دفاع) به شمار می رود.
نظر کاربران
برای برو مسجد دعا کن چیکارت به پست ومقام
پاسخ ها
هیچ نوع واکسنی با هر نام تجاری نزنیییییید
حرص قدرت وپول بهش رحم نکرد
با این همه دروغ اونوقت انتظار دارین ملت حرف های شما رو باور کنن
باید برن خونه استراحت کنند فضا رو برای جوونها باز کنند
خدا ازش نگذره
پاسخ ها
چرا ؟ ؟؟؟؟
هشتاد سالشه هنوز دنبال پست و مقامه اگر عزائیل زورش به شما برسه
واقعا جای تعجب است دونفر عضو شورای شهر دوخبر کاملا متضاد!!!
من.با.سی.سال.من.بفردا.ولی.ای.شاید.سیصد.سالش.باشد
کرونابااینهاکاری نداره
روح برادر بزرگوارشان شاد،
خدا وکیلی چمران چی میخاد، بابا بسه دیگه
از بس که تو شورای شهر،زحمت میکشه!!!
انشاالله برا همیشه از داشتن پست و مقام راحت بشه
فقط نون اسم برادرش رو میخوره ، هیچ مشکلی از تهران حل نکرده و فقط پاچه خواری میکنه
حتما برکت زده
مگر اینکه عزاییل فرجی حاصل بفرماید و الا ، میز رو ول نمی کنند !