ثروت شخصی جهانی رکورد زد
بر اساس جدیدترین گزارش گروه مشاوره بوستون، ثروت شخصی جهانی با ۱۴.۶ درصد رشد از ۱۳۲.۷ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۲ به رکورد ۱۵۲ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۳ صعود کرد.
با رونق بازارهای سهام، ثبات اقتصادهای صنعتی آمریکا و اروپا و سیاست پولی حمایتی بانکهای مرکزی، میزان ثروت شخصی جهانی افزایش یافته و میلیونرهای بیشتری بیش از قبل در جهان حضور دارند.
مجموع تعداد خانوادههای میلیونر جهان به ۱۶.۳ میلیون نفر در سال ۲۰۱۳ رسید که به میزان چشمگیری بالاتر از ۱۳.۷ میلیون نفر در سال ۲۰۱۲ بود.
از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۸ با احیای بازارهای مالی و اقتصادهای صنعتی جهان از بیثبانی حاصل از فروپاشی برادران لمان و نگرانیها نسبت به انحلال سیستم بانکی جهانی، ثروت شخصی جهانی ۶۵ درصد یا ۶۰ تریلیون دلار از ۹۲.۶ تریلیون دلار افزایش یافته است.
تعداد خانوادههای میلیونر در جهان ۱.۱ درصد از کل خانوادههای را تشکیل میدهد که بالاتر از ۰.۷ درصد در سال ۲۰۰۷ است.
آمریکا بالاترین تعداد خانوادههای میلیونر (۷.۱ میلیون) و همچنین بالاتر تعداد میلیونرهای جدید (۱.۱ میلیون نفر) را داشت. بالاترین تراکم خانوادههای میلیونر در قطر (۱۷۵ خانواده از هر هزار خانواده) و به دنبال آن سوییس (۱۲۷) و سنگاپور (۱۰۰) بود.
بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، ثروت خصوصی در آمریکا به ۴۶ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۳ رسید که دو برابر ۲۲ تریلیون دلار در چین بود. ژاپن با ۱۵ تریلیون دلار در رتبه سوم قرار گرفت و پس از این کشورها، انگلیس با هشت تریلیون دلار و آلمان با هفت تریلیون دلار در رتبههای چهارم و پنجم جای گرفتند. پیش بینیها برای سال ۲۰۱۸ نشان میدهد که چین احتمالا شاهد بزرگترین رشد ثروت خصوصی خواهد بود.
گروه مشاوره بوستون پیش بینی کرده است ثروت خصوصی چین ۸۴ درصد تا سال ۲۰۱۸ رشد خواهد کرد و به ۴۰ تریلیون دلار میرسد با این همه همچنان در رتبه دوم پس از آمریکا قرار خواهد داشت که ثروت خصوصی در آن با ۱۷ درصد رشد، به ۵۴ تریلیون دلار تا سال ۲۰۱۸ خواهد رسید.
این گزارش برای برآورد ثروت خصوصی حساب نقدی، سهام و داراییهای دیگر در اختیار خانوادهها را به حساب آورد اما شرکتها، املاک و کالاهای لوکس در نظر گرفته نشدند.
طبق این گزارش ثروت خصوصی در آمریکای شمالی به میزان ۱۵.۶ درصد رشد کرد و به ۵۰.۳ تریلیون دلار رسید. در اروپای غربی شامل انگلیس، آلمان و فرانسه با ۵.۲ درصد رشد به ۳۷.۹ تریلیون دلار و در اروپای شرقی شامل روسیه، لهستان و جمهوری چک با ۱۷.۲ درصد رشد به ۲.۷ تریلیون دلار بالغ شد.
همچنین میزان ثروت خصوصی در آمریکای لاتین با ۱۱.۱ درصد رشد به ۳.۹ تریلیون دلار و در منطقه خاورمیانه با ۱۱.۶ درصد رشد به ۵.۲ تریلیون دلار رسید. اما آسیا اقیانوسیه بدون محاسبه ژاپن بیشترین رشد را در میان مناطق جهان داشت و ثروت خصوصی در این منطقه با ۳۱ درصد جهش، به ۳۷ تریلیون دلار رسید.
ارسال نظر