علی صوفی: فعالیت شدیدِ انتخاباتی آزاد است
دبیرکل حزب پیش روی اصلاحات درباره طرح نام علی لاریجانی و ظریف از سوی کارگزاران یادآور شد: راهبرد انتخاباتی جریان اصلاحات از سال گذشته تغییر کرد و رویکرد ائتلافی کنار گذاشته شد، اما شاید کارگزاران هنوز قائل به آن رویکرد باشد، حال آنکه جبهه اصلاح طلبان قائل به این نیست.
نامهنیوز: دبیرکل حزب پیش روی اصلاحات درباره طرح نام علی لاریجانی و ظریف از سوی کارگزاران یادآور شد: راهبرد انتخاباتی جریان اصلاحات از سال گذشته تغییر کرد و رویکرد ائتلافی کنار گذاشته شد اما شاید کارگزاران هنوز قائل به آن رویکرد باشد، حال آنکه جبهه اصلاح طلبان قائل به این نیست. اتفاقی که برای انتخابات مجلس افتاد، تشکیلات اصلاح طلبان تصمیم گرفت لیست ندهد اما کارگزاران لیست ائتلافی داد که کار درستی نبود چون لطمه به اصلاح طلبان محسوب می شد.
اصلاح طلبان استراتژی انتخاباتی خود را طراحی کردند و قرار است بدون هیچ گونه حساسیتی تمام گزینه های ممکن را وارد صحنه کنند و سپس منتظر بمانند که کدامیک از آنها تأیید صلاحیت می شوند.
علی صوفی در گفتگو با خبرنگار نامه نیوز درباره اعلام محسن هاشمی و اسحاق جهانگیری به عنوان نامزدهای حزب کارگزاران در انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه احزاب جریان اصلاحات حق معرفی کاندیدا دارند. آقای جهانگیری را نمی توان کاندیدای حزبی درنظر گرفت.
وی افزود: آقای جهانگیری نامزد اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ بود بنابراین اگر الان هم به صحنه بیاید کاندیدای حزبی حساب نمی شود. البته از آنجا که وابسته به حزب کارگزاران است وقتی کارگزاران می خواهد نامزد خودش را معرفی کند آقای جهانگیری را هم نام می برد.
این فعال اصلاح طلب با اشاره استراتژی انتخاباتی این جریان برای رقابت سال ۱۴۰۰ توضیح داد: همه نامزدهای احزاب اصلاح طلب می توانند در انتخابات ثبت نام کنند، اگر تأییدصلاحیت شدند، فعالیت انتخاباتی شدید انجام دهند. هیچ مانعی در اینجا وجود ندارد و مغایر حرکت جبهه ای هم حساب نمی شود.
وی ادامه داد: کار ساختار نهاد اجماع ساز تحت عنوان جبهه اصلاحات ایران بعد از اعلام نامزدهای تأییدصلاحیت شده آغاز می شود تا مشخص شود در نظرسنجی ها چه کاندیدایی درصد بیشتری از اقبال مردمی را با خورد دارد و احتمال پیروزی اش بیشتر است. اگر نتیجه نظرسنجی ها نیز نزدیک بود موضوع در جبهه اصلاحات ایران ارزیابی و یک کاندیدا مشخص می شود و سایرین به نفع او کنار می روند.
این فعال اصلاح طلب اظهار کرد: الان هیچ مناقشه ای در جریان اصلاحات وجود ندارد، اگر در نهایت جبهه اصلاح طلبان ایران تصمیم گرفت هیچ گزینه ای را حمایت نکند، آن موقع احزاب می توانند از گزینه مطلوب خود حمایت کنند. در این حالت نیز اگر گزینه ای غیراصلاح طلب توسط حزبی مطرح شود مثلا کارگزاران بگوید «چون گزینه ای نیست ما از آقای لاریجانی حمایت می کنیم»، آن حزب حرکت حزبی تنها انجام داده است.
دبیرکل حزب پیش روی اصلاحات درباره طرح نام علی لاریجانی و ظریف از سوی کارگزاران یادآور شد: راهبرد انتخاباتی جریان اصلاحات از سال گذشته تغییر کرد و رویکرد ائتلافی کنار گذاشته شد اما شاید کارگزاران هنوز قائل به آن رویکرد باشد، حال آنکه جبهه اصلاح طلبان قائل به این نیست. اتفاقی که برای انتخابات مجلس افتاد، تشکیلات اصلاح طلبان تصمیم گرفت لیست ندهد اما کارگزاران لیست ائتلافی داد که کار درستی نبود چون لطمه به اصلاح طلبان محسوب می شد.
وی درباره همکاری انتخاباتی اصلاحات و اعتدال اظهار کرد: حزب اعتدال و توسعه جزء احزاب اصلاح طلب نیست، با راهبردی که اشاره شد ایرادی ندارد که جبهه اصلاحات ایران نامزدی را معرفی کند و حزب اعتدال و توسعه نیز از همین نامزد حمایت کند اما برعکش اتفاق نمی افتد که اعتدال و توسعه نامزد معرفی کند و اصلاح طلبان از نامزد اعتدال و توسعه حمایت کنند.
ارسال نظر