کاندیداهای حزب کارگزاران برای انتخابات ۱۴۰۰
رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با اعلام اسامی کاندیداهای احتمالی ریاستجمهوری این تشکل سیاسی اصلاحطلب، فرایند حضور کارگزاران در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ را تشریح کرد.
ایسنا نوشت: رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با اعلام اسامی کاندیداهای احتمالی ریاستجمهوری این تشکل سیاسی اصلاحطلب، فرایند حضور کارگزاران در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ را تشریح کرد.
محسن هاشمیرفسنجانی، با اشاره به فعالیتهای اخیر کارگزاران سازندگی برای انتخابات ریاستجمهوری، اظهار کرد: در چند ماه گذشته، در جلسات شورای مرکزی و کمیته سیاسی حزب کارگزاران، تصمیم گرفته شد که این حزب بهعنوان یکی از احزاب شاخص اصلاحطلب، در انتخابات ریاست جمهوری فعال باشد و از کاندیدای این طیف حمایت کند چرا که تحریم یا انفعال و بیتفاوتی در انتخابات، مغایر با روحیه اصلاحطلبی و مردم سالاری دینی است.
وی افزود: بر اساس این تصمیم، همزمان تدوین رویکرد حزب کارگزاران به شرایط فعلی کشور و دولت آینده در قالب برنامهای توسط کارگروه منتخب در دست تدوین است و کارگروه دیگری نیز جهت گفتوگو با احزاب همسو و تهیه فهرست کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری و رایزنی با آنان در راستای این برنامه فعال شده است.
رییس شورای مرکزی کارگزاران ادامه داد: در این راستا فهرست بلندی از کاندیداهای احتمالی ریاستجمهوری که میتوانند مورد حمایت اصلاحطلبان باشند تهیه شده تا ضمن گفتوگو با آنان میزان جدیبودن حضورشان در انتخابات و همچنین دیدگاههایشان بررسی شود.
هاشمیرفسنجانی تاکید کرد: این فهرست براساس دیدگاههای اشخاص، احزاب و جایگاه افراد در انتخابات ریاستجمهوری تهیه شده و حضور نام یک شخصیت در فهرست لزوماً به معنای اراده وی برای ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری نیست.
وی با اشاره به اسامی کاندیداهای مدنظر کارگزاران اظهار کرد: در حال حاضر نام حدود بیست کاندیدا در این فهرست حضور دارد که عبارتند از آیتالله سیدحسن خمینی، اسحاق جهانگیری، محمدرضا خاتمی، محمدرضا عارف، محمدجواد ظریف، علی مطهری، رضا اردکانیان، علی لاریجانی، مسعود پزشکیان، محمدجواد آذری جهرمی، محمدباقر نوبخت، سورنا ستاری، عبدالناصر همتی، علیاکبر صالحی، محمد صدر، مجید انصاری و عبدالواحد موسوی لاری؛ همچنین معصومه ابتکار و شهیندخت مولاوردی نیز در این فهرست قرار دارند.
رییس شورای مرکزی کارگزاران یادآور شد: تاکنون با برخی از این چهرهها گفتوگو انجام شده اما بدلیل شرایط بیماری کرونا، برنامهریزی جلسات و ملاقاتها با کندی پیش میرود ولی رویکرد ما این است که پس از گفتوگو با این شخصیتها و انجام بررسیهای لازم، فهرست کوتاه را در دو ماه آینده، یعنی اوائل بهمن ماه اعلام کنیم تا کاندیداهای جدی حاضر صحنه انتخابات بتوانند برنامهها و دیدگاههای خود را با افکار عمومی در میان بگذارند.
هاشمیرفسنجانی در پایان تاکید کرد: همچنین کلیات رویکرد و برنامه حزب کارگزاران نسبت به انتخابات ریاست جمهوری آینده در کمیته سیاسی حزب جمعبندی شده و باید در شورای مرکزی با اجزا مربوطه به تضویب برسد که امیدوارم در دوماه آینده در اختیار احزاب همسو و افکار عمومی جهت نقد و تبادل نظر قرار گیرد.
نظر کاربران
نیازی به معرفی نیست. .یک نفر را شورای نگهبان مشخص کنه. .هزینه انتخابات هم کم می شود .
پاسخ ها
مش قاسم از کی عقل کل شدی؟
مشتی همین الان و در حال حاضر افراد این لیست مسوليت دارن
آخه مرد ناحساب عملکرد این افراد باعث شده این مملکت به فلاکت بیفته حالا با چه کارنامه قابل دفاعی میخواهند دوباره کاندید بشن
پاسخ ها
وقتی بیسواد هستی و اطلاعات ندارید حرف نزن این افراد کشور را به این حال انداختن یا کاسبان تحریم و تندروهای دروغین ...
عوامل بدبختی مردم همین لیست هستن که ۹۲ و ۹۶ نسخه پیچیدن واسه مردم
این همه ادم ؟شما که میگویید رییس جمهور تشریفاتی و هیچکاره است
کدوم حرفتون را باور کنیم ؟
پاسخ ها
احسنت
نه اصلاح طلب نه اصولگرافردی بیطرف ایران شده امریکا دمکرات وجمهوری این چهارحزب به دردجامعه نمیخورند
کاندید هدف شون ،، علی لاریجانی ست
پاسخ ها
رییس مجلس بود چکار کرد ملت رو به فلاکت کشید
واقعادردوبلای مردم بخورتوسرهمتون
علی برکت الله،وقتی قدرت رئیس جمهور 10درصده اگه 100درصد بشه؟ چه غوغای بپا میکنن اینها
افرادی که اینارو تایید صلاحیت کردن خودشون صلاحیت ندارن.
درود بر اصلاحات
همشون لایق بر منصب ریاست جمهوری هستند ...
نا لایق ما و رأی ما است ...
از الان نیازی نیست تبلیغات کنید
رای بی رای
همشون یکی ازیکی بدترفقط حزب بازی وباندبازی هیچ کدومشون بفکراین ملت گرسنه نیستن مملکتونابودکردن حیف ازهمه اون خون شهدا که طول هشت سال دفاع مقدس ریخته شدمن فرزندشهیدم
همه اینا از روحانی بدترن
رای بی رای
لااقل میرفتید سر کوچه یک چندنفر دیگر را هم میآوردید
عمرا کسی به این چپها رای بدهد. دیگه بسه