توضیح مهم درباره انتقال ویروس کرونا از غذا
مایک رایان در کنفرانسی مجازی تاکید کرد: هیچ شواهدی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از طریق غذا وجود ندارد.
باشگاه خبرنگاران جوان: مایک رایان مدیر امور اضطراری سازمان جهانی بهداشت، روز گذشته در یک کنفرانس مجازی تاکید کرد ویروس کرونا از طریق غذا منتقل و منتشر نمیشود، مردم نگران نباشند.
چند روز پیش، خبری مبنی بر کشف ویروس کرونا بر روی غذاهای یخ زده و بسته بندی در شنژن چین منتشر و موجب وحشت مردم این کشور و جهان شد. به دنبال انتشار این خبر، مقامات چین بلافاصله دستور پیگیری و غربالگری تمام کسانی را که از این غذاها استفاده کرده بودند، صادر کردند که نتیجه آزمایش تمام آنها منفی گزارش شد.
مقامات اعلام کردند که این ویروس روز سه شنبه در یک بررسی معمول بر روی مرغهای یخ زده وارد شده از برزیل، در شهر شنژن چین مشاهده شده است.
در همین رابطه مایک رایان مدیر امور اضطراری WHO در یک نشست مطبوعاتی مجازی در ژنو گفت: مردم نباید از مواد غذایی بستهبندی یا تهیه غذای آماده هراس داشته باشند، هیچ مدرکی مبنی بر مشارکت مواد غذایی یا زنجیره غذایی در انتقال این ویروس وجود ندارد. غذای ما، از منظر کووید ۱۹ بی خطر است.
هیچ ویروسی در برابر گرما مقاومت نمیکند
ماریا ون کرکوف، مدیر فنی این سازمان نیز گفت که سازمان جهانی بهداشت و سازمان ملل متحد در جریان این گزارشها بوده و میدانند که چین به دنبال ویروس روی بستهبندی مواد غذایی است؛ آنها چند صد هزار نمونه از بسته بندیهای غذایی را آزمایش کردهاند و تنها کمتر از ۱۰ مورد مثبت یافتهاند. ما میدانیم که این ویروس میتواند مدتی بر روی سطوح باقی بماند.
او تاکید کرد: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر اینکه ویروس کرونا در مواد غذایی مشاهده شده، در یافت نکردهایم، حتی اگر چنین چیزی صحت داشته باشد باید توجه داشته باشیم که هیچ ویروسی در برابر گرما مقاومت نکرده و پس از پخت از بین میرود؛ بنابراین مردم نگران مواد غذایی بسته بندی نباشند.
ارسال نظر