واکنش دولت به یک جلسه نامتعارف بازپرسی
سخنگوي دولت درباره برگزاري جلسه نامتعارف با حضور علي يونسي و اميرحسين مرادي بر پاسداري از حقوق شهروندي تاكيد كرد.
روزنامه اعتماد: سخنگوي دولت درباره برگزاري جلسه نامتعارف با حضور علي يونسي و اميرحسين مرادي بر پاسداري از حقوق شهروندي تاكيد كرد.
در ميان همه اعتراضها به برگزاري اين نشست كه گفته ميشود با درخواست و پيگيريهاي دانشگاه شريف و با اجازه وزارت اطلاعات برگزار شد اما شكل و شمايل برگزاري آن و فرآيند طي شده كه دستكم به اعتراف تشكلهاي دانشجويي حاضر به سمتوسوي پرسش و پاسخ از متهمان و دشوار كردن فضا براي آنان و ايجاد اضطراب و ترس رفت.
از همين روي روز گذشته در نشست خبري هفتگي سخنگوي دولت كه در ساختمان كوثر نهاد رياستجمهوري برگزار شد با شرح و تاكيد بر روايتهاي منتشر شده از دانشجويان حاضر در اين نشست از علي ربيعي پرسيد كه اولا چرا وزارت اطلاعات دولت حسن روحاني مجوز چنين نشستي را صادر كرده آن هم در شرايطي كه از بيم اتفاقات امنيتي، علي يونسي و اميرحسين مرادي اجازه ديدار با خانوادههايشان را ندارند ثانيا با توجه به عدم حضور وكلاي آنها، آيا دولت قصد دارد در راستاي پاسداري از حقوق شهروندي به اين ماجرا ورود كند و حداقل از وقوع دوباره آن جلوگيري به عمل آورد؟
سخنگوي دولت البته از كم و كيف برگزاري اين نشست ابراز بياطلاعي كرد اما در عين حال تاكيد كرد «تا آنجا كه من اطلاع دارم و صحبت و مذاكره داشتهام، دانشگاه شريف درخواست كرده تا چنين نشستي در راستاي رفع ابهام برگزار شود و اين نشست با صلاحديد مقام قضايي و براي آگاهيبخشي برگزار شده است. همچنين عناوين اتهامي اين دو نفر از سوي قوه قضاييه نيز اعلام شده است.»
ربيعي البته همان طور كه ذكر شد، اطلاع دقيقي از كم و كيف برگزاري جلسه نداشت اما بر پاسداري دولت از حقوق شهروندان اصرار و تاكيد كرد كه گرچه نميتواند اظهارنظر دقيقي در اين مورد باشد اما قطعا دولت به فكر حقوق شهروندان است؛ چه متهم باشند و چه متهم نباشند. او در پايان اگرچه وعده پيگيري نداد اما اذعان كرد كه قطعا اگر موردي از تضييع حقوق شهروندي صورت گرفته باشد، دولت پيگيري خواهد كرد.
ارسال نظر