کاهش بیماران کروناییِ بستری در خوزستان
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به کاهش بیماران بستری در خوزستان نسبت به ۱۰ روز پیش گفت: همچنان ظرفیت تختهای ICU ویژه بیماران مبتلا به کرونا تکمیل است و ظرفیت خالی ICU نداریم.
ایسنا: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به کاهش بیماران بستری در خوزستان نسبت به ۱۰ روز پیش گفت: همچنان ظرفیت تختهای ICU ویژه بیماران مبتلا به کرونا تکمیل است و ظرفیت خالی ICU نداریم.
دکتر فرهاد ابولنژادیان در مورد آخرین وضعیت شیوع کرونا در خوزستان اظهار کرد: روند شیوع کرونا در خردادماه افزایشی و در دو هفته نخست تیرماه شرایط ثابت بود اما از ۱۵ تیرماه به بعد روند شیوع کرونا کاهشی بوده است و امروز تعداد بیماران بستری نسبت به حدود ۱۰ روز پیش، تقریبا ۳۵۰ نفر کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: اکنون ۶۰ تا ۶۵ درصد تختهای عادی ویژه بیماران مبتلا به کرونا اشغال است اما تا پیش از این تا ۹۰ درصد تختهای عادی اشغال شده بود. با این وجود، همچنان ظرفیت تختهای ICU ویژه بیماران مبتلا به کرونا تکمیل است و ظرفیت خالی ICU نداریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بار مراجعه به بیمارستانها کاهش یافته است که امیدواریم در روزهای آینده به نقطهای برسیم که ظرفیت خالی تختهای ICU داشته باشیم.
ابولنژادیان بیان کرد: از ابتدای اسفندماه، کادر بهداشت و درمان با بیماران مبتلا به کرونا مواجه شدند؛ اگر چه در اسفندماه و فروردینماه روزانه حدود ۳۰ تا ۴۰ بیمار بستری میشدند اما پرسنل با انگیزه کار میکردند و اکنون هم با تمام وجود در حال ارائه خدمات هستند.
وی اضافه کرد: تقریبا هفت هفته در پیک بیماری بودیم اما با این وجود همه پرسنل با همه ظرفیت کار کردند و برای خدمت به مردم آماده هستند؛ امیدواریم با تلاش این همکاران، شاهد روزهای خوبی باشیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاکنون همکاران ما هیچ کمکاری نداشتهاند و هیچ بیماری تاکنون پشت درب بیمارستانها یا دربهای ICU نمانده است.
ابولنژادیان تصریح کرد: یکی از مهمترین چالشهای ما در خوزستان برگزاری مراسم عزاداری و عروسی است؛ به دلیل بافت قومی و طایفهای، اکنون نیز مانند گذشته در این زمینه مشکل داریم و مراسم عروسی و عزاداری با جمعیت زیاد برگزار میشود.
وی ادامه داد: با اینکه انتظار میرود مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند اما رعایت پروتکلهای بهداشتی به ویژه در مناطق حاشیهای شهر کمتر است و بازارچههای محلی نیز بدون نظارت یا اجرای دستورالعمل، رها شدهاند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: البته به نظر میرسد از هفته گذشته که استفاده از ماسک اجباری شده و ارائه خدمات در ادارات منوط به زدن ماسک شده است، رعایت مردم بهتر شده است. مردم باید بدانند اگر در یک هفته گذشته، روند کاهشی شیوع کرونا در خوزستان را داشتهایم به دلیل کمک و همکاری مردم بوده است که اگر میخواهیم این روند ادامه داشته باشد، به همراهی مردم و استفاده از ماسک، عدم برگزاری مراسم عروسی و عزاداری نیازمند هستیم. بازارچهها نیز باید ساماندهی شوند زیرا این بازارچههای محلی مهمترین نقطه آسیب ما در خوزستان است.
ابولنژادیان گفت: تعدادی از افرادی که باید در قرنطینه خانگی باشند نیز پایبند به قرنطینه نیستند که خواهش میکنیم به قرنطینه خانگی پایبند باشند.
وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، تصریح کرد: از مردم میخواهیم به کمک ما بیایند و رعایت نکات بهداشتی را در اولویت کار خود قرار دهند. به همکاری سایر سازمانها نیز نیاز داریم تا این موضوع را مدیریت کنیم.
ارسال نظر