۱۰۱۰۶۵۰
۸ نظر
۵۰۱۴
۸ نظر
۵۰۱۴
پ

سود سپرده‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند؟

یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه بین ۱۰ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان می توان از مالیات بر سود سپرده های بانکی درآمد داشت، گفت: البته باید سازوکارهای آن به طور شفاف مشخص شود، شاید در حدود نیم درصد افراد جامعه شامل این نوع مالیات می شود.

فارس نوشت: یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه بین ۱۰ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان می توان از مالیات بر سود سپرده های بانکی درآمد داشت، گفت: البته باید سازوکارهای آن به طور شفاف مشخص شود، شاید در حدود نیم درصد افراد جامعه شامل این نوع مالیات می شود.

هادی ترابی فر کارشناس اقتصادی، دیشب در برنامه «پایش» که با موضوع «اصلاح فرآیندهای مالیاتی» پخش شد، با اشاره به شاخص مالیات بر درآمد ناخالص، گفت: در سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷، نسبت مالیات بر درآمد ناخالص کشور، از ۴ تا ۱۰ بوده است،

وی ادامه داد: این شاخص در ایران نسبت به سایر کشورها عدد پایینی است، بر طبق برنامه ششم رقم آن باید به ۱۰ درصد برسد که نیاز است در این زمینه تلاش هایی صورت گیرد.

ترابی فر افزود: در کشورهای مختلف سهم مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی بیش از ۴۰ درصد، اما در ایران این رقم به ۱۴ درصد می رسد، از سوی دیگر در این کشورها، سهم مالیات بر سود شرکت ها، زیر ۱۰ درصد و در ایران ۳۷ درصد است.

کارشناس اقتصادی برنامه پایش گفت: رقم بالای مالیات بر سود شرکت ها، خلاف حمایت از سیاست های تولیدی و جهش تولید است و در این خصوص باید سهم مالیات بر درآمد اشخاص افزایش و سهم مالیات بر سود شرکت ها کاهش یابد.

وی ادامه داد: بخش عمده ای از درآمد مالیاتی کشور مربوط به مالیات بر ارزش افزوده است و سال ها است که از مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی پیشی می گیرد، یکی از پایه های مالیاتی، که در کشور وجود ندارد و در کشورهای ضعیف نیز اجرا می شود، مالیات بر مجموع درآمد است.

ترابی فر گفت: مالیات بر مجموع درآمد دارای مزیت های بسیاری برای قشر کم درآمد است، با گرفتن این مالیات، می توان درآمد خانوارها را شناسایی کرد و بر اساس آن می توان نظام یارانه ای کشور را متحول کرد.

وی بیان کرد: یارانه و مالیات دو روی یک سکه هستند و می توان از طریق مالیات به یارانه های کشور جهت داد، تراکنش حساب های بانکی کشور اگر شفاف شود نیز می تواند به افزایش درآمدهای مالیاتی کمک کند.

وی ادامه داد: مالیات بر سود سپرده های بانکی نیز در اکثر کشورها اجرا می شود، این مالیات در رسته مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی طبقه بندی می شود، از طرفی در برخی کشور ها این نوع مالیات، جز مالیات بر ثروت محسوب می شود.

کارشناس اقتصادی کشور افزود: بین ۱۰ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان می توان از مالیات بر سود سپرده های بانکی درآمد داشت، البته باید سازوکارهای آن به طور شفاف مشخص شود، شاید در حدود نیم درصد افراد جامعه شامل این نوع مالیات می شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    این کار رو بکنین دلار میشه پنجاه تومن . این کشور رو با هیچ کجا مقایسه نکنید خودتون ضرر میکنید

    پاسخ ها

    • ر ی

      همه سپرده ها از بانک بیرون کشیده میشه باید منتظر ورشکستگی بانکها باشن

  • بدون نام

    متاسفانه هر کسی به خود عنوان کارشناسی میدهد و بدون تخصص جو روانی منفی ایجاد می‌کند

  • بدون نام

    دولت ورشکسته

  • بدون نام

    یعنی تمام روزنه های نفس کشیدن مردم رو بستند، فقط از جیب مردم مایه میذارین،خدا براتون نسازه

  • بدون نام

    خجالت بکشین

    پاسخ ها

    • بدون نام

      مگه اینا میدونن خجالت چی هست

  • درین درین

    فکر کنم این صحبتها فقط کار یه ضد انقلاب میتونه باشه...تزریق این خبر به مردم یعنی دلار ۵۰ هزار تومن و سکه ۲۰ میلیونی و خانه های دو سه برابر قیمت. یعنی ورشکستگی بانک ها

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج