اعرافی: خطر کاهش جمعیت بسیار جدی است
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به آفات کاهش جمعیت در جامعه گفت: مقوله جمعیت به عنوان یک تاکید رهبر معظم انقلاب باید یادآوری شود، خطر کاهش جمعیت بسیار جدی بوده و حوزه وظیفه یادآوری برای جلوگیری از این خطر را دارد.
خبرگزاری تسنیم: آیت الله علیرضا اعرافی ظهر امروز در دومین روز از اجلاسیه مدیران استانی، معاونین و مدیران مدارس علمیه مرکز استانها که در سالن آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزههای علمیه و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: در چهار سال اخیر مدیریت حوزه، همکاران ما خدمات بزرگی را ارائه کردند و این در حالی بود که در این سالها کمترین منابع مالی در حوزه وجود داشت و در همین وضع، دهها اقدام وسیع رقم خورد.
وی افزود: نظام روحانیت در معرض دسیسهها و آسیبهای بیرونی قرار گرفته و از وظایف مسئولان حوزه آسیب شناسی مستمر و نظارت بر نهاد روحانیت است، باید راههای ارتباط و تعامل ما با استاد و طلبه قویتر شود؛ همچنین تعامل میان نهادی در حوزه بسیار جدی است که باید دنبال شود.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به آفات کاهش جمعیت در جامعه بیان کرد: مقوله جمعیت به عنوان یک تاکید رهبر معظم انقلاب باید یادآوری شود، خطر کاهش جمعیت بسیار جدی بوده و حوزه وظیفه یادآوری برای جلوگیری از این خطر را دارد.
امام جمعه قم با بیان اینکه ستادهای بحران و گروههای جهادی نقش مهمی در افزایش اعتبار حوزه دارند، عنوان کرد: این مجموعهها باید حفظ شده و ارتقا پیدا کنند، چرا که اینها پشتوانه حرکت ما است.
عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: در متون و منابع درسها نیز باید رویکرد بین المللی داشته باشیم که در این بخش خلأ وجود دارد، برای تقویت کارهای بین المللی تسلط بر زبان و مهمتر از آن فهم معادلات بین المللی ضروری است و در سراسر حوزهها و مدارس باید متن و منابعی تولید شود که طلاب را در فضای بین المللی قرار دهد
استاد حوزه علمیه فعالیت جهادی را مورد توجه قرار داد و افزود: ساماندهی گروههای جهادی ضروری است، نباید انگیزه کار جهادی را با شکل اداری دادن به آن، کم کنیم، اگر جان و تمام اقدامات خود را در این راه تقدیم کنیم باز کم است، چون این نگاه مجاهدانه لازمه حرکت آینده حوزه است.
آیت الله اعرافی جایگاه شهر مقدس قم را مورد توجه قرار داد و گفت: قم با حرکت امام راحل در عالم اسلام نورافشان شد، لذا نباید کار را کوچک و کم بشماریم، اگر مدیر یا مسئولی تصور میکند که این کارها عادی و متعارف و روتین است، وظیفه دارد کار را به دیگران واگذار کند.
وی خاطرنشان کرد: فلسفه وجودی حوزه این است که خادم مردم، جامعه و ارزشهای متعالی باشد، این مستلزم هم گرایی و تبادل تجربیات مراکز حوزوی است، حوزه نیرومند در علم و دانش، تحقیق، اخلاق و معنویت باید قوی باشد؛ اگر این نیرو در حوزه وجود داشته باشد، بازتاب آن را در تمام بخشهای زندگی شاهد خواهیم بود.
نظر کاربران
وقتی امیدی نباشه همین می شه
با این مدل مملکت (جامعه بسته)داری بهتر از این نمیشه
خودم کردم که لعنت بر خودم باد
این درست هست ولی زمانی که بیکاری دارد غوغا میکند ازکجا با این همه گرانی و خرج بالا بچه داری زوجین یبخواهند صاحب اولاد شدند.هر موقع برای این امر چاره ایی اندیشه کردی آون نگران باشید
خطر دزدی و فساد چی حاج آقا جدی نیست؟
حاج آقا بگید اونایی که حق مردما خوردن اختلاس کردن از ما بدترون اونا براتون بچه بیارن ' ۵۰۰ ملیون بدید یک بچه بیارم اونم با تضمین آیندش.
پس شعار فرزند کمتر زندگی بهتر عملا دود بر فراز ایران شد جمعیت هر چه کمتر باشد فجایعی که در بر ندارد هیچ بلکه بسیار مزایا دارد اولین مزایای آن این است که حکام به مسائل داخلی نظر دارند تا حواشی و بین الملل دومی اینکه در لابلای جمعیت کم نمی توان به راحتی تمام باندهای اختلاس و غارت و اعیانی راه اندازی نمود سوم اینکه به جای زوم بر مسائل دفاعی بیشتر به مسائل رفاهی و آموزشی و فرهنگی و اقتصادی توجه می شود!!!
با این گرونی میخواهین مردم بچه دار بشن
تو ایران هر کی تو این شرایط بدنیا نیاد آدم خوش شانسی یه
ایرانیان بزایند
حاجی آقا وقتی 4تا بچه های من می بینند من باز نشسته با60 سال سن خونه ندارم ومستاجرم تویزد اونها هم بچه نمی آورند.ازگرانی.ومشکلات زندگی خبر داری؟خدایی صبحت کنید.
نسل کشی..
ایرانیان به خود پایان میدهند!!!
درخود فرو میریزند
نمی زایند
فقط میمرند
ملتی مغرور ومهربان،مغرور میمیرند به نسل آریا میدهند پایان
غریب وطن،بی نوا وطن
با توجه ب مشکلات حاضر این جمعیت هم زطاده چ برسه ب،جمعیت بالاتر
از بس که گرانی است ختی بک فرزند هم باید تولیدش منتفی شود مگر اینکه دیوانه باشی
جناب اعرافی،،اونایی هم که ازدواج کردن و بچه دار شدن پشیمون هستن و میبینید که بعضیها در اقصی نقاط کشور بچههاشون را از فرط فقر دار زدن،پس لطفا به مشکلات پیش از ازدواج بپردازین تا شاید قدمی برداشته باشید
جناب آقای اعرافی بزرگوار یک نفر متأهل بیکاری بچه میخواهد چکار اون که پدر و مادر هرینه زندگیشو میدن
یک سوال.. فرزندان مسئولین هر کدام چند بچه دارند؟ جواب یکی یا نهایت دو تا
اين کشور بايد سي ميليون جمعيت داشته باشه
هرچي مسئولان دستور بدن مودم برعکسش عمل ميکنن بعد اين همه سال بايد فهميده باشيد
کارگر کمتر که ببینیم چی میشد اگه عمری بود
هرچقدرجمعیت زیادباشه بدبختی مردم زیادتر
شما فکری برای مسکن و شغل جوانها بکن بقیه اش حل میشود .همین حالا اگر مستاجر بودی و حقوق بگیر از این حرفها نمیزدی
چرا خطر کم جمعیت میگی ولی علتش را نمیگی که اصل متلب باشه زشته برای مردم این پیام میدی مردم چی فرز کردی
.... چه خطر با کاهش جمعیت.؟ تازه به نفع دولت میباشد.. صرفه جویی و کاهش پرداخت یارانه به مردم!
٣٠سال قبل داد زديم محدود كردن ٣ فرزند براي ٣٠سال اينده تبعات خطرناكي نسبت به رشد سالمندي وكمبود جمعيت جوان ايران.منجر مي شود.هيج كس اهميت نداد.همه داشتند١٠٠ تا ١٠٠ تا سكه ٤٥٠٠٠تومني مي خريدند!!!!
یادش بخیر
احمدی نژادی 1میلیون روهوا وپشمکی برای بچه ها توبانک ملی حساب بازکرد،وچون چندماه بعدتامین اعتبارنکرد،بانک ازحسابها عدد1میلیون روصفرکرد!
بااین برنامه های حمایتی پشمکی،امیدی به فرزندآوری نیست!!
هزینه های سنگین زندگی
تورم هر روز به روز
مستاجری وآوارگی و...و....و.....!!!
بر وید دنبال علتش نه دنبال معلول
خودتون پیشقدم بشید ی نیم جین عروس بگیرید و شروع به تولید کنید ! هرچند ابایی ندارید و غم نان هم ندارید من پنجاه ساله هستم اگه تامین نشدم وبیام شعار که خودتان دادید تکرار کنم.... که پس کو؟؟؟؟! از این شیشه دودی ها نمیفرستید سراغم؟!