۹۹۶۶
۱ نظر
۵۰۴۳
۱ نظر
۵۰۴۳
پ

دستور آشپزی: خوراك فيله با سالاد آپروكات

تمام مواد لازم و وسيله‌هاي آشپزي خود را آماده كنيد. يك قابلمه را روي حرارت گاز قرار داده و آب را در كتري بجوشانيد. فر را روشن كرده و در درجه ‌‌۱۸۰ درجه سانتي‌گراد يا ۳۵۰ درجه فارنهايت قرار دهيد.

دستور آشپزی: خوراك فيله با سالاد آپروكات
دستور آشپزی: خوراك فيله با سالاد آپروكات

مواد لازم خوراک فیله :

  • پياز: ۲ عدد
  • گل‌كلم كوچك: يك عدد
  • فلفل چيلي: يك عدد
  • سير: ۴ حبه
  • گشنيز تازه: يك دسته كوچك
  • فيله: ۴۰۰ گرم
  • اسفناج: ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • فلفل‌دلمه‌ ريز‌شده: ۱۰۰ گرم
  • برنج: يك پيمانه
  • روغن زيتون: به مقدار لازم


مواد لازم سالاد هویج

  • هويج: ۵ تا ۶ عدد
  • گشنيز تازه: يك دسته
  • ليمو: يك عدد
  • نمك: به ميزان لازم
  • جعفري: يك دسته


چاشنی
  • ماست محلي: 500 گرم
  • نمك: به ميزان لازم
  • زردچوبه: به ميزان لازم


تمام مواد لازم و وسيله‌هاي آشپزي خود را آماده كنيد. يك قابلمه را روي حرارت گاز قرار داده و آب را در كتري بجوشانيد. فر را روشن كرده و در درجه ‌‌۱۸۰ درجه سانتي‌گراد يا ۳۵۰ درجه فارنهايت قرار دهيد.

دستور آشپزی: خوراك فيله با سالاد آپروكات

سالاد هویج

ابتدا هويج‌ها را شسته و رنده كنيد. در مرحله بعد هويج‌هاي رنده‌شده را درون آب قرار داده تا نرم شوند. گشنيز و جعفري را خرد كرده و كنار بگذاريد. هويج‌ها را آب‌كش كرده و درون ظرف سالادخوري قرار دهيد. سبزي‌ها را به آن اضافه كنيد. مقداري ليموي تازه را روي سالاد بچكانيد و نمك را هم فراموش نكنيد. در آخر سالاد را به‌خوبي به هم بزنيد و با غذا سرو كنيد.

دستور آشپزی: خوراك فيله با سالاد آپروكات

خوراك فيله جيمي

پيازها را شسته و پوست بكنيد و آن را روي تخته برش دهيد و درون قابلمه بريزيد. روغن زيتون را به آن اضافه كنيد. فيله‌ها را روي تخته به قسمت‌هاي مساوي برش دهيد و درون قابلمه بريزيد. مقداري نمك، فلفل و زردچوبه به آن اضافه كرده و هم بزنيد. فلفل‌دلمه‌ها را به آن اضافه كنيد و در قابلمه را كج بگذاريد تا بخارپز شود. در مرحله بعد گل‌كلم‌ها را شسته و درون قابلمه كوچكي كه با آ ب جوش پر شده بيندازيد. كمي سركه و نمك به آب گل‌كلم اضافه كنيد. حرارت زير گل‌كلم را كم كرده و بگذاريد كه آرام آرام بپزد. مجددا برگرديد؛ موقع دم‌كردن برنج است. برنج خود را كته برداريد و بگذاريد تا دم بكشد. به خوراك خود مقداري فلفل چيلي و سير رنده‌شده اضافه كنيد. يك و نيم ليوان در خوراك آب بريزيد و در قابلمه را كج قرار دهيد. براي مطمئن شدن از پخت‌گل‌كلم‌ها از يك چنگال استفاده كنيد. اگر چنگال به آساني درون گل‌كلم رفت موقع آن فرا رسيده تا آن را آبكش كنيد. قبل از هر چيزي به سراغ خوراك برويد و يك قاشق رب گوجه فرنگي به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. با اضافه‌كردن رب به خوراك آن را خوشرنگ و خوشمزه مي‌كنيد، پس يادتان نرود كه رنگ هم در غذا نقش اساسي را بازي مي‌كند. برنج آماده سرو است، ‌در هر بشقاب مقدار كمي برنج ريخته و در گوشه بشقاب گشنيز و اسفناج تازه خرد كنيد. خوراك را بار ديگر چك كرده و مزه آن را امتحان كنيد. وقت آن رسيده تا زير گاز را خاموش كنيد و به بشقاب‌ها خوراك را نيز اضافه كنيد.

براي سرو خوراك از گل‌كلم‌هايي كه قبلا پخته شده‌اند استفاده كنيد و ماست محلي را در ظرفي كنار بشقاب سرو غذا يا حتي در خود ظرف سرو بريزيد. مطمئن باشيد همه خانواده از اين خوراك لذت مي‌برند.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

دستور آشپزی: خوراك فيله با سالاد آپروكات


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • Ani

    خوشم اومد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج