طرز تهیه ايچ پيلاوي، جگر مرغ با پلو
دو قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه داغ كرده و پياز را روي شعله متوسط ۵ دقيقه تفت دهيد تا نرم شده و كمي رنگ بگيرد. خلال بادام و كشمش را اضافه كرده و تفت دادن را ۲ دقيقه ديگر ادامه دهيد...
مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم براي ۶-۴ نفر
- كشمش: 4 قاشق غذاخوري، خيسشده
- روغن مايع يا كره: 4 قاشق غذاخوري
- پياز متوسط: يك عدد ساطوري
- خلال بادام: 4 قاشق غذاخوري
- ادويه پلويي: يك قاشق غذاخوري
- دارچين: يك قاشق چايخوري
- برنج دانه بلند: 300 گرم خيسشده
- آب مرغ: يك ليتر
- جگر مرغ: 250 گرم، خرد شده
- جعفري: 3 قاشق غذاخوري، ساطوري
- زردچوبه: يك قاشق چايخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه
۱. دو قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه داغ كرده و پياز را روي شعله متوسط ۵ دقيقه تفت دهيد تا نرم شده و كمي رنگ بگيرد. خلال بادام و كشمش را اضافه كرده و تفت دادن را ۲ دقيقه ديگر ادامه دهيد.
۲. آب برنج را خالي كرده و برنج را به همراه ادويه پلويي و دارچين به قابلمه اضافه كنيد. پس از يك دقيقه آبمرغ را همراه ۲ قاشق چايخوري نمك اضافه كرده و شعله را زياد كنيد. پس از اينكه آب مرغ جذب برنج شد، شعله را كم كرده و در قابلمه را بگذاريد. پس از ۲۰ دقيقه پلو دم كشيده است.
۳. روغن باقيمانده را در يك تابه داغ كرده و جگر را ۱۰ دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد تا خونابه آن كاملا تبخير شود. زردچوبه را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. يك دقيقه قبل از برداشتن جگر از روي شعله، سبزي را به جگر اضافه كرده و با آن مخلوط كنيد.
۴. پس از اينكه پلو دم كشيد، جگر و سبزي را با آن مخلوط كرده و سرو كنيد.
نكات آشپزي
۱ - به جاي آب مرغ ميتوانيد از آب يا آب سبزي استفاده كنيد.
۲ - اگر با كشمش ميانه خوبي نداريد آن را حذف كنيد در ضمن، اضافه كردن خلال پسته غذاي شما را خوشرنگتر ميكند.
اين پلو را با ماست چكيده و ليموترش سرو كنيد.
ارسال نظر