۹۷۶۲۱
۲ نظر
۵۰۰۰
۲ نظر
۵۰۰۰
پ

دنده كباب خیلی طرفدار داره!

با آنكه دنده كباب خيلي خاطرخواه دارد ولي روش پختن آن را كمتر كسي مي‌داند و نتيجه نهايي چند تكه استخوان سوخته است. اينكه دنده گوسفند استفاده كنيد يا گوساله، مهم نيست؛ مهم آن است كه گوشت را حداقل يك هفته در يخچال قرار دهيد تا بيات شود.

دنده كباب خیلی طرفدار داره!
مجله زندگی ایده آل: با آنكه دنده كباب خيلي خاطرخواه دارد ولي روش پختن آن را كمتر كسي مي‌داند و نتيجه نهايي چند تكه استخوان سوخته است. اينكه دنده گوسفند استفاده كنيد يا گوساله، مهم نيست؛ مهم آن است كه گوشت را حداقل يك هفته در يخچال قرار دهيد تا بيات شود و در اين صورت مدت آتش دادن گوشت كمتر مي‌شود؛ روي دنده يك لايه چربي است، آن را برنداريد تا كباب مطبوع‌تري داشته باشيد.

دنده كباب خیلی طرفدار داره!

مواد لازم براي ۴ نفر (نوع اول)

  • دنده خردشده: ۸۰۰ گرم
  • سير: ۲حبه،‌ رنده شده
  • ترخون ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
  • جعفري ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
  • آبليمو: ۴ قاشق غذاخوري
  • روغن: ۴ قاشق غذاخوري
  • سس خردل: ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

مواد لازم براي 4 نفر (نوع دوم)

  • دنده خردشده: 800 گرم
  • سس كچاپ: يك‌چهارم پيمانه
  • عسل: يك قاشق غذاخوري
  • سركه سفيد: 4 قاشق غذاخوري
  • آويشن: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • سير: 2حبه،‌ رنده شده

روش تهيه

۱. براي هر ۲نوع دنده كباب، همه مواد را مخلوط كرده و دنده را حداقل ۲ساعت در مواد قرار دهيد تا طعم‌دار شود.

۲. تكه‌هاي سبزي را از روي دنده‌هايي كه داخل سبزي‌ها بوده‌اند برداشته و روي توري و زغال دو طرف را ۸ دقيقه آتش دهيد تا كباب شود. نوع ديگر كباب دنده را هم به همين صورت كباب كنيد.

نكات

- اگر از دنده گوساله استفاده مي‌كنيد مدت زمان آتش‌دادن را براي دوطرف ۲دقيقه بيشتر كنيد.

- اگر دنده با گوشت است مدت زمان آتش‌دادن را ۴دقيقه براي سمت گوشتي بيشتر كنيد.

- دنده‌ها را فقط يك‌بار پشت و رو كنيد ولي مواظب باشيد تا نسوزد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بابا الان شیرینی واسه عید بزارین

  • farhad

    ســــــــــــــلام-مطالب اشپزیتون حرف نداره مثل سایتتون

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج