۹۷۴۴۵
۳ نظر
۵۰۰۷
۳ نظر
۵۰۰۷
پ

بیف پایِ عالی یعنی این!

این پای زیبا با خوراک گوشت گوساله تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. به طور کلی، پای خوراک خوشمزه ای است و هر نوع موادی برای داخل آن تهیه می کنید، بسیار طعم خوبی به آن می بخشد. خمیر آن نیز بسیار ساده است و خودتان هم در خانه می توانید تهیه کنید.

مجله اینترنتی برترین ها

برترین ها: این پای زیبا با خوراک گوشت گوساله تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. به طور کلی، پای خوراک خوشمزه ای است و هر نوع موادی برای داخل آن تهیه می کنید، بسیار طعم خوبی به آن می بخشد. خمیر آن نیز بسیار ساده است و خودتان هم در خانه می توانید تهیه کنید.

مواد لازم



• ۹۰۰ گرم گوشت گوساله

• یک عدد پیاز درشت

• ۴ حبه سیر رنده شده

• ۳ ساقه کرفس

• ۱۰ تا ۱۲ عدد قارچ

• دو پیمانه سیب‌زمینی

• ۱.۵ پیمانه هویج و نخود خرد شده منجمد

• دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

• یک قاشق چایخوری آویشن

• نصف قاشق چایخوری پودر رزماری

• ۱.۵ پیمانه ماءالشعیر سیاه

• دو پیمانه آب گوشت

• ۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

• دو قاشق غذاخوری آرد

• نمک و فلفل سیاه

• دو تا سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

• جعفری خرده شده

• یک بسته خمیر شیرینی پزی

• یک عدد تخم مرغ همزده با یک قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه

۱. ابتدا پیازها را خرد کنید. سپس سیر را رنده کنید.



۲. کرفس را ریز خرد کنید و قارچ ها را نیز نگینی خرد کنید.



۳. روی تکه های نگینی گوشت نمک و فلفل بپاشید.



۴. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه بزرگی داغ کنید.



5. گوشت ها داخل روغن تفت دهید تا طلایی شوند.



۶. گوشت ها را از قابلمه خارج کنید و پیازها را اضافه کنید و تفت دهید. حدود دو دقیقه کافی است تا پیازها نرم شوند.



۷. شیر، کرفس و قارچ ها را اضافه کنید و آنها را نیز حدود دو دقیقه تفت دهید.



۸. رب گوجه‌فرنگی، آویشن و رزماری را اضافه کنید. روی سبزیجات نیز نمک بپاشید و همه مواد را خوب هم بزنید.







۹. گوشت را نیز اضافه کنید.



۱۰. ماءالشعیر سیاه، آب گوشت را اضافه کنید و حرارت را زیاد تا بجوشد. سپس دوباره شعله را کم کنید.



۱۱. شکر قهوه ای و برگ بو را اضافه کنید. هم بزنید و در تابه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با حرارت کم حدود یک ساعت نیم‌جوش شوند.



۱۲. پس از یک ساعت، سیب‌زمینی ها را با پوست دو نیم کنید و داخل قابلمه بیندازید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر باید پخته شوند تا هم سیب‌زمینی ها بپزند و هم آب مواد کشیده شود.



۱۳. پس از یک ساعت که از پخت گذشته بود، دو قاشق غذاخوری آرد را در آب مخلوط کنید و بدون اینکه حل شود، آن را داخل قابلمه روی مواد بریزید.



۱۴. شعله را کمی زیاد کنید تا آب گوشت بجوشد و سپس به طور مرتب آن را هم بزنید تا آرد داخل آنها حل شود و به تدریج باعث غلیظ شدن غذا بشود.

۱۵. هنگامی که مخلوط مواد به غلظت موردنظر رسید، حرارت را کم کنید و نخود و هویج را به همراه مشتی جعفری تازه خرد شده به آن اضافه کنید.



۱۶. همه مواد را داخل ظرف مستطیلی سفالی بریزید.



۱۷. خمیر شیرینی‌پزی را با وردنه پهن کنید. آن را به اندازه مستطیل ظرف برش دهید.



۱۸. سپس با قلم مو روی خمیر، سفیده تخم مرغ و آب بمالید. آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی شود.








پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مادر

    به نظر خوشمزه میاد!میپزمش و امتحان میکنم اگه خوب بود همین جا اعلام میکنم تا شماهام بپزین! باور کنین اگه میشد خودم میپختم براتون میاوردم تا نوش جان کنید!

    پاسخ ها

    • مریم

      منم فک میکنم خوشمزه بشه هوممممممم دهنم آب افتاد .میخواستم واسه شام پیتزا درست کنم ولی این غذا رو امتحان میکنم

  • عمه و علی

    من وعلی از این غذاها دوست داریم!سر فرصت میپزیم و میخوریم!!!!!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج