روش تهیه شکلات و شیرینیهای عالی نوروزی
روزهای خوش عید نزدیک هستند و یکی از اصلی ترین بخش های این تعطیلات، خوراکی زیادی است که همیشه و در همه خانه ها در دسترس هستند. اما همه عادت کرده ایم، شیرینی های عید خود را از بیرون تهیه کنیم.
روزهای خوش عید نزدیک هستند و یکی از اصلی ترین بخش های این تعطیلات، خوراکی زیادی است که همیشه و در همه خانه ها در دسترس هستند. اما همه عادت کرده ایم، شیرینی های عید خود را از بیرون تهیه کنیم. ما توصیه می کنیم، زمانی که مهمان عزیزی دارید و می خواهید انواع غذاهای خوشمزه را برای آنها تهیه کنید، به عنوان دسر، شیرینی و پودینگ های زیر را نیز درست کنید و دورهم از طعم عالی آنها لذت ببرید.
پودینگ شکلاتی
• تعداد: ۸ نفر
• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
• زمان پخت: یک ساعت و ۲۵ دقیقه
مواد لازم
• ۱۱۰ گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
• دو قاشق غذاخوری کره
• ۱.۵ قاشق چایخوری وانیل
• ۱ ¾ پیمانه شیر
• ¾ پیمانه شکر
• ¼ پیمانه کاکائو
• ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ۳ عدد زرده تخممرغ
• نصف پیمانه خامه همزده
• دو قاشق غذاخوری شکلات رنده شده
طرز تهیه
۱. در یک کاسه متوسط شکلات، کره و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید. شیر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
۲. در کاسه ای دیگر، شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت یک دقیقه هم بزنید. سپس سرعت همزن را کم کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید تا یکدست و لطیف شوند. نیمی از شیر داغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط کاکائو را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلظت موردنظر برسند. در این فاصله باید به طور مدام آنها را هم بزنید. حدود ۸ دقیقه تقریبا کافی است تا به غلظت خوبی برسد.
۳. آنها را درون کاسه بریزید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
پای خامه-کارامل شکلاتی
• تعداد: 12 نفر
مواد لازم
• 8 قاشق غذاخوری کره
• دو پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده
• 140 گرم زرده تخم مرغ
• 2/3 پیمانه شکر قهوه ای
• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
• 1/8 قاشق چایخوری نمک
• دو پیمانه خامه پرچرب
• دو قاشق غذاخوری خامه پرچرب
• یک پیمانه شیر کامل
• 1.5 قاشق چایخوری عصاره وانیل
• یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه
۱. برای تهیه نان پای، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. ۴ قاشق غذاخوری کره را آب کنید و آنها را روی ویفرهای خرد شده بریزید. سپس آنها را کف قالب قرار دهید و فشار دهید تا فرم بگیرند. آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
۲. برای تهیه پودینگ، شکلات را در کاسه بریزید و کنار بگذارید. زرده تخممرغ، ۲/۳ پیمانه شکر قهوه ای، نشاسته ذرت و نمک را با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳. نصف پیمانه بعلاوه دو قاشق غذاخوری خامه، شیر و باقی مانده کره را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید، بجوشند. از روی حرارت بردارید و به طور دایم هم بزنید به تدریج شیر داغ را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید. دوباره آنها را روی حرارت قرار دهید و به طور مرتب هم بزنید تا بجوشند. پس از جوشیدن یک دقیقه دیگر بپزید و سپس وانیل را اضافه کنید. آنها را از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید.
۴. برای درست کردن پای، سس کاراملی را روی نان پای بریزید آنها را ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. روی آن پودینگ را بریزید و دو ساعت دیگر دوباره در یخچال قرار دهید. خامه، شکر قهوه ای، وانیل و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید. روی پودینگ سفت شده این مخلوط را بریزید و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
براونی زنجبیلی- کاکائویی
• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
• 1 ¾ آرد کامل
• ¾ پیمانه شکر
• ¾ پیمانه شکر قهوه ای
• ¼ پیمانه پودر کاکائو
• دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• 1.5 قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
• 12 قاشق غذاخوری کره آب شده
• نصف پیمانه شربت قند
• ¼ پیمانه شیر کامل
• یک عدد تخم مرغ درشت
• یک عدد زرده تخم مرغ
• 1.5 قاشق چایخوری جوش شیرین
• 225 گرم شکلات نیمه تلخ
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید.
۲. قالب را با روغن چرب کنید، روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، همه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره، شربت، شیر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را در یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را هم بزنید.
۳. در یک کاسه کوچک، ¼ پیمانه آب جوش و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس تکه های شکلات را اضافه کنید.
۴. مواد را درون قالب بریزید و حدود ۴۰ دقیقه در فر بپزید.
۵. براونی ها را روی توری فلزی فر قرار دهید تا کمی خنک شوند. سپس سرو کنید.
کیک شکلاتی داغ
• تعداد: 12 نفر
مواد لازم
• ¼ پیمانه پودر کاکائو
• یک پیمانه آرد
• نصف قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر
• ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
• ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی
• 225 گرم شکلات نیمه تلخ
• نصف پیمانه کره آب شده
• 4 عدد تخم مرغ درشت
• نصف پیمانه شکر
• 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
• یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
۲. کف یک قالب گرد یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. روی کاغذ، آرد و یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بپاشید. سپس آنها را کنار بگذارید.
۳. در یک کاسه متوسط، آرد، ¼ پیمانه پودر کاکائو، نمک، بیکینگ پودر، دارچین و فلفل هندی را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. شکلات ها را درون یک قابلمه بریزید. قابلمه را درون یک قابلمه بزرگ تر که پر از آب جوش است روی حرارت متوسط قرار دهید تا به روش غیر مستقیم، شکلات ها آب شوند. کره را نیز به آن اضافه کنید.
۴. در یک کاسه بزرگ، با همزن برقی و سرعت متوسط، تخم مرغ و شکر را هم بزنید تا به غلظت لازم برسد. حدود ۵ دقیقه کافی است. سرعت همزن را کم و مخلوط شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. سپس وانیل را بیفزایید. به تدریج و در چند مرحله، آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و لطیف شود.
۵. آنها را درون قالب بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پخته شوند.
۶. برای تهیه روکش شکلاتی، کیک را ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شود. کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. باقی مانده شکلات نیمه تلخ را آب کنید و روی کیک بریزید.
چیزکیک لیمو و توت فرنگی
• تعداد: ۱۶ نفر
• زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
• زمان پخت: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد لازم
• نصف پیمانه مغز بادام پوست کنده
• ¼ پیمانه شکر
• دو قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی
• نصف پیمانه آرد کیک
• ۴ قاشق غذاخوری کره
• ۴ بسته ۲۲۵ گرمی پنیر خامه ای
• ۱.۵ پیمانه شکر
• یک پیمانه خامه ترش
• ¼ پیمانه نشاسته سیب زمینی
• ۴ عدد تخم مرغ درشت
• یک قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده
• ۱/۳ پیمانه آب لیموترش
• ۴۵۰ گرم توت فرنگی
• ¼ پیمانه شکر
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. قالب را چرب کنید و کنار بگذارید.
۲. بادام، شکر و نشاسته ذرت را در غذاساز با هم مخلوط کنید تا کاملا پودر شوند. آرد شیرینی را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. کره را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. آن را روی توری فلزی فر بگذارید تا خنک شود.
۳. برای تهیه مواد میانی پنیر، شکر، خامه ترش و نشاسته سیب زمینی را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و با سرعت متوسط همزن آنها را هم بزنید تا یکدست شوند. تخم مرغ را یک به یک اضافه کنید و با سرعت پایین همزن مخلوط کنید. پوست رنده شده و آب لیموترش را اضافه کنید و سپس آنها را روی خمیر پای بریزید.
۴. آنها را یک ساعت در فر بپزید. پس از این زمان فر را خاموش کنید اما آنها را از فر خارج نکنید. پس از اینکه کاملا خنک شد، آن را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
۵. چیز کیک را از قالب خارج کنید. بهتر است قالب کمربندی باشد تا چیزکیک راحت تر از آن خارج شود. برای سرو توت فرنگی و شکر را در یک کاسه متوسط با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی کنار بگذارید تا توت فرنگی ها آب بیندازند. آنها را روی چیز کیک بریزید و سرو کنید.
نظر کاربران
با امضای بیانیه حمایت از مرزبانان ایرانی و ترغیب دیگران به امضای بیانیه با مادران نگران این سربازان وطن همدردی کنیم.
www.tpm.ir
پاسخ ها
ممنون از اینکه خبرمون کردی!
من هر چی شیرینی تو این سایت می بینم یکی گازش زده!!!!
خدا ازتون نگذره...نمیگید شاید من دلم بخواد...من عاشق شکلاتم...
دستورپخت کیک بدون فرباکیک پزاموزش بدین ممنومن میشم