۸۳۹۳
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

مسقطي زعفراني

ابتدا نشاسته را در آب حل كرده و اجازه مي‌دهيم تا ته نشين شود. سپس‌ روي آن را خالي كرده و تمامي مواد به جز كره را با هم مخلوط مي‌كنيم و روي حرارت قرار مي‌دهيم.

مسقطي زعفراني

مسقطي زعفراني

مواد لازم:
  • آب:۷۵۰ ميلي ليتر
  • نشاسته گل گندم:۷۵ گرم
  • شكر: ۲۰۰ گرم
  • زعفران آب كرده: يك قاشق غذاخوري
  • كره:۵۰ گرم
  • اسانس هل مايع يا دانه هل: به ميزان لازم


روش تهیه :

ابتدا نشاسته را در آب حل كرده و اجازه مي‌دهيم تا ته نشين شود. سپس‌ روي آن را خالي كرده و تمامي مواد به جز كره را با هم مخلوط مي‌كنيم و روي حرارت قرار مي‌دهيم. مرتب مواد را با همزن دستي به هم مي‌زنيم تا به غلظت مناسب برسد. اين مايه بايد آنقدر غليظ شود تا رد همزن روي آن بماند. در اين مرحله كره را اضافه كرده و به هم مي‌زنيم. مسقطي را داخل يك سيني بزرگ ريخته و بعد از خنك شدن برش مي‌زنيم يا داخل قالب‌هاي يك‌نفره تقسيم كرده و پس از اين‌كه خنك شد آن‌ها را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و تزئين مي‌كنيم. مسقطي براي خنك شدن احتياجي به يخچال ندارد و در دماي محيط پس از چند ساعت به‌خوبي خودش را مي‌گيرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج