۸۳۲۷۷۰
۵ نظر
۵۰۵۸
۵ نظر
۵۰۵۸
پ

طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود.

وب‌سایت غذالند: دلمه هویج نوع دیگری از دلمه است .دلمه یکی از غذاهای مخصوص و پرطرفدار خاورمیانه ای است. که در ایران، ترکیه و آذربایجان سرو می شود. کلمه دلمه یک واژه ترکی به معنای پرشده است. شما با هر نوع از سبزیجاتی که فکرش را کنید می توانید یک دلمه فوق العاده خوشمزه و لذیذ درست کنید. اغلب ماده اصلی دلمه گوشت است و دلمه را می شود با گوشت یا بدون گوشت تهیه کرد. اگر شما یا سایر افراد خانواده‌تان به علت بیماری یا رژیم غذایی نباید گوشت مصرف کنید می توانید سویا را جایگزین گوشت چرخ کرده کنید. این طوری یک غذای سالم، خوش طعم و ارزان خواهید داشت.

دلمه را می توانید به عنوان ناهار یا شام میل کنید. جالب است بدانید که روش پخت انواع دلمه ها (دلمه فلفل، برگ مو، بادمجان، دلمه هویج، فلفل دلمه ای، کلم برگ و…) به یک صورت است. تنها رمز و راز پخت یک دلمه عالی این است که به غذا اجازه دهید روی شعله ملایم بپزد. بنابراین دلمه به هیچ وجه یک غذای فوری نیست! و صبر و حوصله حسابی می طلبد. مواد اولیه برای تهیه دلمه هویج گوشت چرخ کرده، پیاز و سبزی دلمه و هویج است. از انواع دیگر دلمه می توان به : دلمه پیاز ، دلمه به ،دلمه کلم برگ و دلمه برگ ختمی اشاره کرد.

مواد لازم:

  • هویج (درشت): 7 الی 8 عدد
  • آب: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
  • گوشت چرخ کرده : 500 گرم
  • پیاز (خرد شده) : یک عدد
  • دانه کاج: 2 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • سبزی دلمه : 60 گرم
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه هویج؛ ارزان و پرطرفدار!

مراحل پخت

1. پوست هویج ها را بگیرید و آن ها را به قطعات ۸ الی ۱۰ سانتی متری برش دهید. سپس داخل هویج را خالی کنید تا بتوانید مواد میانی را داخل آن بگذارید. در یک قابلمه آب را جوش آورده و هویج ها را در آن بپزید.سپس آن ها را با مقداری روغن زیتون تفت دهید.

2. کمی روغن زیتون در تابه ریخته و گوشت چرخ کرده را با پیاز در آن تفت دهید. پس از اینکه گوشت طلایی شد به آن دانه کاج اضافه کرده و با یکدیگر سرخ کنید. چند دقیقه بعد رب گوجه، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کرده و در آخر نیز سبزی دلمه را بیفزایید.

3. هویج ها را با مایه دلمه پر کنید و آن ها را به حالت عمودی در قابلمه بگذارید. سپس دو پیمانه آب داغ اضافه کرده و روی شعله متوسط بپزید.

4. دلمه ها را پس از پخت با سس مخصوص دلمه سرو کنید

نکته:

مهم ترین قسمت این غذای خوشمزه سس آن است. برای تهیه یک چاشنی لذیذ باید کمی روغن را در یک تابه داغ کنید و یک عدد پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی شود. نصف یک قاشق چای خوری زردچوبه به آن اضافه کنید. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجه به آن اضافه کرده و مدت کوتاهی تفت دهید. ۲۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و سس را با آبغوره، نمک و دانه کوبیده شده و فلفل سیاه طعم دار کنید. بنابر ذائقه تان می توانید دلمه ها را با سس بپزید یا پس از پختن سس را روی دلمه ها ریخته و سرو کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    حالا گوشت که بیخودی گرون شده ولی جالبه ملت تا دیروز عاشق رژیم گیاهخواری بودن و در ماه نیم کیلو گوشت قرمز میخوردن حالا همشون واسه من طرفدار گوشت شدن . نخرید قیمتش میاد پایین

  • بدون نام

    ارزان؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

  • صبا

    داخل هویج رو چطوری خالی کرد ؟

    پاسخ ها

    • مریم

      سلام،من با قاشق چای خوری توی هویچ رو خالی کردم چاشنی هم ابغوره یا لواشک پذیرایی به مایه اون اضافه کردم.

  • بدون نام

    اخه هویج شکسته میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج