۸۲۸۸۷۰
۲ نظر
۵۸۵۵
۲ نظر
۵۸۵۵
پ

خورش مرغ کاری با ماست و خامه؛ سفری به هندوستان

خورش مرغ کاری با ماست و خامه یکی از محبوب‌ترین غذا‌های تند و تیز هندی است که تقریبا در تمام ایالت‌های هند پخت و سرو می‌شود.

مجله کوروش: آشپزخانه هندی یکی از قدیمی‌ترین و مشهورترین مطبخ‌های دنیاست. در حقیقت آشپزی هندی با فرهنگ و سنت هندی‌ها یکی شده و با وجود این‌که تنوع غذایی در این کشور بسیار زیاد است اما همچنان هویت و اصالت خودش را در سرتاسر دنیا حفظ کرده است. خورش مرغ کاری با ماست و خامه یکی از محبوب‌ترین غذاهای تند و تیز هندی است که تقریبا در تمام ایالت‌های هند پخت و سرو می‌شود.

خورش مرغ کاری با ماست و خامه؛ سفری به هندوستان

مواد لازم برای ۶ نفر

  • کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ریز خرد شده: ۱ عدد
  • سیر رنده شده: ۴ حبه
  • زیره سبز آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: ½ قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر میخک: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر زردچوبه: ¼ قاشق چایخوری
  • خامه سنگین زده شده: ۱ فنجان
  • ماست چکیده: ۱ لیوان
  • بادام هندی: ۱/۲ فنجان
  • پودر فلفل پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
  • شکر سفید: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ پوست کنده و بدون استخوان: ۲ عدد خرد شده به صورت قطعات مکعبی
  • پودر کاری: ½ قاشق چایخوری

خورش مرغ کاری با ماست و خامه؛ سفری به هندوستان

طرز تهیه مرغ کاری

۱. برای درست کردن خورش مرغ کاری با ماست و خامه ابتدا سس خورش را آماده می‌کنیم. در یک ماهیتابه و روی حرارت متوسط گاز کره آب شده را کمی گرم کنید. پیازهای خرد شده را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه در کره تفت دهید تا سبک شوند. در ادامه ۴ حبه سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. زیره سبز، یک قاشق چایخوری نمک، پودر میخک، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، دارچین و زردچوبه را هم اضافه کنید و با سیر و پیازها کمی تفت دهید. دو دقیقه زمان برای این مرحله کافی است.

۲. در مرحله بعد خامه سنگین قنادی زده شده، یک لیوان ماست چکیده یا یونانی، پودر فلفل پاپریکا و یک قاشق غذاخوری شکر را به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید. بهتر است تمام محتویات ماهیتابه را به یک قابلمه مناسب منتقل کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا یک سس غلیظ به دست بیاید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان برای آماده شدن سس خورش مرغ کاری با ماست و خامه کافی است.

۳. در یک ماهیتابه نچسب روغن مایع را داغ کنید. تکه‌های سینه مرغ را در روغن بریزید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید. بادام هندی‌ها را آسیاب کنید و پودر آن را به همراه پودر کاری روی تکه‌های مرغ بریزید و هم بزنید. این کار را تا زمانی که تکه‌های مرغ رنگ‌شان از صورتی به کرم تغییر کند ادامه دهید. ۳ دقیقه زمان برای این مرحله کافی است.

۴. تکه‌های سینه مرغ تفت داده شده را از ماهیتابه خارج کنید و به سسی که قبلا آماده کرده بودید اضافه کنید و خوب هم بزنید. خورش مرغ کاری با ماست و خامه را به مدت ۳۰ دقیقه روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا تکه‌های مرغ خورش خوب بپزند و خورش جا بیفتد.

۵. خورش مرغ کاری با ماست و خامه را با جعفری تازه خرد شده تزیین و با برنج سرو می‌کنند. در صورت تمایل می‌توانید به سس خورش مرغ کاری کمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید. در این صورت دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را به پیازهای در حال تفت اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی رب گوجه گرفته شود.

خورش مرغ کاری با ماست و خامه؛ سفری به هندوستان

منبع: All Recipes

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بهتر نیست تو این اوضاع که مردم محتاج نون شب هستن.این قسمت نا مبارک رو حذف کنید از اخبارتون

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج