۸۲۴۹۲۱
۵ نظر
۵۱۲۰
۵ نظر
۵۱۲۰
پ

آموزش مرحله به مرحله تهیه ارده کنجد خانگی

ارده یک خوراکیه خیلی مفید و با انرژی بالاست که از کنجد بو داده تهیه میشه. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، ترکی و … خیلی استفاده میشه ما ایرانی هام معمولا از کرم ارده شیرین شده برای صبحونه استفاده میکنیم.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: ارده یک خوراکیه خیلی مفید و با انرژی بالاست که از کنجد بو داده تهیه میشه. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، ترکی و … خیلی استفاده میشه ما ایرانی هام معمولا از کرم ارده شیرین شده برای صبحونه استفاده میکنیم حالا در این مطلب من طرز تهیه ارده خونگی رو بهتون یاد میدم که میتونین بعدا داخل خیلی از غذاهای خوشمزه مثل حمص، بابا غنوج و … استفاده کنین.

مواد لازم برای تهیه ارده

  • کنجد: ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع: ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

آموزش مرحله به مرحله تهیه ارده کنجد خانگی

مراحل تهیه ارده خانگی

1. برای تهیه ارده هم میشه از کنجد خام و هم بو داده استفاده کنیم البته این امر بستگی به سلیقه خودتون داره که چه طعمی رو بیشتر میپسندین. من برای تهیه ارده از کنجد بو داده استفاده کردم. پس کنجد ها رو داخل ماهیتابه ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم.

آموزش مرحله به مرحله تهیه ارده کنجد خانگی

۲. کنجد خیلی خیلی سریع میسوزه و تلخ میشه پس حتما باید حواسمون باشه تا کنجد رو زیاد حرارت ندیم چند دقیقه کافیه همین که کنجد فقط کمی تغییر رنگ داد و بوش بلند شد از روی حرارت برش میداریم.

آموزش مرحله به مرحله تهیه ارده کنجد خانگی

3. همینطوری که میبینین تفاوت رنگ کنجد خام و بوداده من با هم خیلی خیلی کمه.

آموزش مرحله به مرحله تهیه ارده کنجد خانگی

۴. حالا کنجد هارو داخل غذا ساز میزنیم و چند پالس میزنیم. برای درست شدن ارده باید حوصله به خرج بدیم و چندین بار مخلوطمون رو با قاشق داخل غذاساز زیر و روش کنیم و چند پالس بزنیم تا حالت کرمی بگیره چون یکی دو بار اول مخلوطمون اصلا شبیه ارده نیست و حالت پودری داره.

آموزش مرحله به مرحله تهیه ارده کنجد خانگی

5. وقتی ارده داشت کم کم از حالت پودری در میومد در صورتی که ترجیح میدادین تا ارده رقیق تری داشته باشین میتونین کمی روغن کنجد یا معمولی بهش اضافه کنین.

آموزش مرحله به مرحله تهیه ارده کنجد خانگی

۶. مخلوط کردن ارده داخل غذاساز رو انقدر ادامه میدیم تا کاملا کرمی و یکنواخت بشه.

آموزش مرحله به مرحله تهیه ارده کنجد خانگی

7. حالا ارده ما حاضره … داخل این ارده از هیچ ماده شیرین کننده ای استفاده نکردم تا بتونم برای طبخ انواع غذاها هم ازش استفاده کنم.

آموزش مرحله به مرحله تهیه ارده کنجد خانگی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مریم کریمی مهر

    عالی بود ممنون

  • بدون نام

    من قبلا چندبار درست کردم خیلی خوشمزه و مفید هست اگه کنجد تفت داده بشه هم مزه ش بهتر میشه هم خواصش بیشتر میشه. برای صبحانه عالیه با عسل یا شیره انگور البته مخلوط نکنید چون به مرور سفت میشه

  • علی

    منم درستش کردم خیلی عالی و کاملا ارگانیک

  • بدون نام

    خیلی خیلی ممنون

  • امیلیا

    متشکرم مثل همیشه عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج