۷۶۹
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

دسر ليمو

به بدن‌تان ويتامين C برسانيد

دسر  ليمو
مواد لازم خمير :

  • آرد معمولي: دوسوم فنجان
  • آرد كيك (يا آرد معمولي): دو سوم فنجان
  • پودر قند: يك‌دوم فنجان
  • نمك: يك‌‌چهارم قاشق چاي‌خوري
  • كره: يك‌دوم فنجان
  • تخم‌مرغ: يك عدد

مايه ليمو

  • تخم‌مرغ:۳ عدد
  • پودر قند: سه‌چهارم فنجان
  • تراشه پوست ليمو: يك قاشق غذاخوري
  • آب ليمو: سه‌چهارم فنجان
  • كره خرد شده: يك‌چهارم فنجان


روش تهیه :

خميرمايه :

1.آرد و پودر قند را با نمك خوب مخلوط كنيد.
۲.كره و تخم‌مرغ را اضافه كنيد، خمير را پهن كرده و ورز دهيد.
3.خمير را براي 51 دقيقه در يخچال بگذاريد.
۴.درجه فر را با حرارت ۰۰۲ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

مايه ليمو:

۱.تخم‌مرغ‌ها را با پودر قند به هم بزنيد.
2.پوست ليمو را اضافه كرده سپس آب ليمو را اضافه كنيد.
۳.مواد را به‌مدت ۲ دقيقه روي شعله ملايم به هم بزنيد تا مقداري قوام بگيرد.
4.مواد را از روي شعله برداريد و روي آن را با پلاستيك بپوشانيد.

دسر اصلي:

1.خمير را باز كرده روي ظرف پيركس پخش كنيد.
۲. به مدت ۰۳ دقيقه خمير را داخل فر بپزيد سپس براي ۵۱ دقيقه آن را از فر بيرون بياوريد.
3.مايه ليمو را روي خمير ريخته و دوباره آن را در فر بگذاريد تا به‌ مدت 54 دقيقه بپزد و كمي روي آن طلايي شود.
۴. دسر ليمو را از فر خارج كنيد و بگذاريد تا خنك شود.
5. روي دسر را با پودر قند تزئين كنيد.

منبع : مجله سیب سبز
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج