دسر ليمو
به بدنتان ويتامين C برسانيد
مواد لازم خمير :
- آرد معمولي: دوسوم فنجان
- آرد كيك (يا آرد معمولي): دو سوم فنجان
- پودر قند: يكدوم فنجان
- نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
- كره: يكدوم فنجان
- تخممرغ: يك عدد
مايه ليمو
- تخممرغ:۳ عدد
- پودر قند: سهچهارم فنجان
- تراشه پوست ليمو: يك قاشق غذاخوري
- آب ليمو: سهچهارم فنجان
- كره خرد شده: يكچهارم فنجان
روش تهیه :
خميرمايه :
1.آرد و پودر قند را با نمك خوب مخلوط كنيد.
۲.كره و تخممرغ را اضافه كنيد، خمير را پهن كرده و ورز دهيد.
3.خمير را براي 51 دقيقه در يخچال بگذاريد.
۴.درجه فر را با حرارت ۰۰۲ درجه سانتيگراد گرم كنيد.
مايه ليمو:
۱.تخممرغها را با پودر قند به هم بزنيد.
2.پوست ليمو را اضافه كرده سپس آب ليمو را اضافه كنيد.
۳.مواد را بهمدت ۲ دقيقه روي شعله ملايم به هم بزنيد تا مقداري قوام بگيرد.
4.مواد را از روي شعله برداريد و روي آن را با پلاستيك بپوشانيد.
دسر اصلي:
1.خمير را باز كرده روي ظرف پيركس پخش كنيد.
۲. به مدت ۰۳ دقيقه خمير را داخل فر بپزيد سپس براي ۵۱ دقيقه آن را از فر بيرون بياوريد.
3.مايه ليمو را روي خمير ريخته و دوباره آن را در فر بگذاريد تا به مدت 54 دقيقه بپزد و كمي روي آن طلايي شود.
۴. دسر ليمو را از فر خارج كنيد و بگذاريد تا خنك شود.
5. روي دسر را با پودر قند تزئين كنيد.
منبع : مجله سیب سبز
پ
ارسال نظر