۷۶۴۶۹
۱ نظر
۵۰۳۸
۱ نظر
۵۰۳۸
پ

جیوزا، غذای محبوب ژاپنی با طعم میگو

جیوزا یا جیائوزی نوعی غذاست که آرد گندم و آب در آن بصورت خمیر درآمده و بعد از نازک شدن توسط وردنه به عنوان پوشش موادی مانند گوشت، میگو، سبزیجات استفاده می‌شود.


جیوزا، غذای محبوب ژاپنی با طعم میگو






برترین ها: جیوزا یا جیائوزی نوعی غذاست که آرد گندم و آب در آن بصورت خمیر درآمده و بعد از نازک شدن توسط وردنه به عنوان پوشش موادی مانند گوشت، میگو، سبزیجات استفاده می‌شود. مواد پس از پیچانده شدن در خمیر به وسیلهٔ آب‌پز کردن، سرخ کردن، روغن پزی عمیق و یا بخارپز کردن پخته می‌شوند. موادی مانند گوشت گاو، گوشت گوسفند، ماهی، میگو، شی‌تاکه (نوعی قارچ)، تره، گشنیز، کلم‌برگ و توفو (فرآورده سویا) برای پر کردن داخل آن بکار برده می‌شوند.

جیوزا، غذای محبوب ژاپنی با طعم میگو

مدت زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: 10 دقیقه
تعداد: ۳۰ تکه

مواد لازم:

• ۳۵۰ گرم میگو، پوست کنده و پاک شده
• 1 فنجان نیرا (پیازچه چینی)، خرد شده
• یک و نیم قاشق غذاخوری سس سویا
• یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
• ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
• 30 تکه خمیر نازک جیوزا
• یک تا دو قاشق غذاخوری روغن
• یک سوم فنجان آب

مواد لازم برای سس:

• 3 قاشق غذاخوری سس سویا
• ۳ قاشق غذاخوری سرکه برنج
• 1 قاشق چایخوری روغن چیلی یا روغن کنجد

دستور تهیه:

جیوزا، غذای محبوب ژاپنی با طعم میگو

۱. یک سوم میگوها را با چاقو کاملاً خرد کنید. بقیه میگوها را با مخلوط کن، به خوبی له کنید.

۲. پیازچه ها را نیز کاملاً خرد کنید.

جیوزا، غذای محبوب ژاپنی با طعم میگو

۳. در کاسه بزرگی، میگو، پیازچه، سس سویا، روغن کنجد و نشاسته ذرت را ریخته و مخلوط کنید.

جیوزا، غذای محبوب ژاپنی با طعم میگو

۴. یک تکه خمیر جیوزا بردارید و یک قاشق غذاخوری از مخلوط را وسط خمیر بگذارید. یک گوشه خمیر را خیس کنید و سمت دیگر آن را به روی سمت خیس تا کرده و لبه های خمیر را بهم برسانید. حالا این لبه ها را به صورت پلیسه در آورید. برای بقیه مواد و خمیرها هم همین کار را تکرار کنید.

جیوزا، غذای محبوب ژاپنی با طعم میگو

۵. قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید و روغن اضافه کنید. حالا جیوزاها را داخل قابلمه بریزید و بگذارید یک طرف آنها طلایی شود.

جیوزا، غذای محبوب ژاپنی با طعم میگو

۶. آب اضافه کنید و فوراً درپوش قابلمه را بگذارید. آنقدر بگذارید بجوشد تا آب آن تمام بشود.

۷. سس سویا، سرکه برنج و روغن چیلی (یا کنجد) را مخلوط کنید و به عنوان سس سرو کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اردشیر

    با سلام . این خوراک میتونیم بگیم همون دلمه خود ما ایرانی هاست با کمی تغییر . چینی ها هم شبیه به این دارند .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج