باشگاه سبزخواران
تست بادمجان و پنیر فیلا فیلا
خواباندن بادمجان در آب به مدت ۲ساعت، هم تلخي بادمجان را ميگيرد و هم روغن کمتری استفاده ميشود.
مواد لازم
- بادمجان ورقهاي 4 عدد
- پياز 1 عدد
- فلفل دلمهاي رنگي 3 عدد
- قارچ 5 عدد
- سوسيس 5 عدد
- ژامبون 5 ورق
- قرص گوشت 1 عدد
- رب گوجهفرنگي 2 قاشق غذاخوري
- سير رنده شده 3 حبه
مواد لازم برای سس سفید
- سس سفيد نيم ليتر
- آب ليمو ترش يک قاشق غذاخوري
- کره۵۰ گرم
- روغن زيتوننصف قاشق غذاخوري
- پنير فيلافيلا۲۵۰ گرم
- نمک، فلفل و زعفرانبه مقدار لازم
ابتدا بادمجانها را شسته و بدون آنکه پوستشان را بگيريد، در آب نمک بخوابانيد.
بعد از 2 ساعت بادمجانها را در روغن داغ سرخ میکنيم. سپس پيازها را به صورت نگيني خرد کرده و داخل ماهيتابه تفت ميدهيم تا طلايي و نرم شوند. حالا فلفل دلمهايها را سرخ کرده و بعد از آن قارچها را با آبليمو مخلوط کرده و با کره تفت ميدهيم. در مرحله بعد سوسيس و ژامبونها را هم به مواد اضافه کرده و همراه با رب به مدت 10دقيقه تفت ميدهيم. سپس عصاره گوشت را در 2 ليوان آبجوش حل کرده و در آخر نمک، فلفل و زعفران را به مواد اضافه ميکنيم تا بپزند.هنگامي که مواد حاضر شد، يک پيمانه سس سفيد را به غذا اضافه کرده و با پنير فيلافيلا مخلوط ميکنيم. حالا نوبت قراردادن نان تستها در طبقه وسط فر به مدت 3 دقيقه است. سپس کمي سير رنده شده را همراه با نيمي از روغن زيتون مخلوط کرده و روي نانها میمالیم. بعد تمام مواد را به طور مساوي رون نان تُست قرار داده و بادمجانهاي کمي سرخ شده را در لايه بعدي گذاشته و در آخر مقداري پنير روي بادمجانها ميپاشيم و به مدت 10 دقيقه در فر قرار ميدهيم تا پنيرها طلايي رنگ شوند.
مصرف روغنزيتون (به خصوص در سنين رشد) سبب بهبود حافظه و بالا رفتن قدرت يادگيري در کودکان ميشود و به خانمهاي باردار نيز توصيه ميشود براي تأمين چربي مورد نياز بدنشان روغنهاي گياهي به خصوص روغن زيتون مصرف کنند.
- میزان کالری: 415
ارسال نظر