یک وعده غذای ایتالیایی ساده با دسر
غذاهای ایتالیایی به پاستا و پیتزا محدود نمی شوند. در اینجا دو غذای ساده و یک دسر را به شما آموزش داده ایم.
مرغ با کشمش و دانه کاج
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 8 دقیقه
• زمان پخت: 55 دقیقه
مواد لازم
• 700 گرم گوشت مرغ بدون استخوان
•یک عدد پیاز متوسط، خلالی
• دو حبه سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه آب مرغ کم نمک
• نصف پیمانه کشمش طلایی
•نصف پیمانه سرکه سفید
• نصف قاشق چایخوری آویشن
• 1/4 قاشق چایخوری رزماری
• یک قاشق غذاخوری آب سرد
• 1.5 قاشق چایخوری نشاسته ذرت
• دو قاشق غذاخوری دانه کاج تفت داده
طرز تهیه
1.مرغ ها را بشویید و خشک کنید. در یک تابه بزرگ، پیاز و سیر را در روغن داغ روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه تفت دهید. تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
2.سرکه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. سپس در تابه را بردارید تا آب مواد کشیده و سرکه تبخیر شود. سپس آب مرغ، کشمش، آویشن و رزماری را به مواد داخل تابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و 30 تا 35 دقیقه در ظرف را ببندید تا مرغ کاملا پخته شود.
3.برای سرو، مرغ را داخل ظرف بریزید. آب سرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید. تا حدی هم بزنید که مواد غلیظ شوند. پس از جوشیدن، 2 دقیقه بیشتر هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
4. این سس را روی مرغ بریزید و روی آن هم دانه کاج بوداده بریزید و سرو کنید.
سیب زمینی تنوری و قارچ
• زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
• زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
•نصف پیمانه قارچ خرد شده
•یک عدد پیاز کوچک، خرد شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• دو قاشق غذاخوری آرد کامل
•¼ قاشق چایخوری نمک
• ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل
• ۱ ¼ پیمانه شیر
• نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
• سه عدد سیب زمینی تنوری خرد شده
طرز تهیه
۱. در یک کاسه کوچک، قارچ ها را بریزید و ۳۰ دقیقه در آب سرد بگذارید، سپس آبکش و خرد کنید.
۲. برای تهیه سس، قارچ ها را به همراه پیاز در روغن تفت دهید تا سبک شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. شیر را به طور یکجا اضافه کنید. روی شعله متوسط آنها را هم بزند تا مایع غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و پنیر را اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را ورقه ورقه کنید و کف ظرف بچینید. روی آنها سس بریزید و همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.
۳. روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) بپزید. در نیمه های پخت، باقی مانده پنیر را روی غذا بریزید.
کوکی و خامه
• تعداد: ۴ نفر
•زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
• زمان پخت: ۸ دقیقه
مواد لازم
• ۱۴۰ گرم خمیر یا پودر شیرینی آماده
• نصف پیمانه خامه فرم گرفته فریزری (یخ زدایی شود)
• نصف پیمانه خامه ترش کم چرب
• یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
• سه پیمانه توت فرنگی
• پودر کاکائو
•برگ های تازه ریحان
طرز تهیه
۱. کوکی را طبق دستور روی پاکت تهیه کنید و بپزید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
۲.در این فاصله، خامه فرم گرفته و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. پوست پرتقال را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود.
۳.برای تهیه کوکی، کوکی ها را داخل ظرف بچینید. روی هر کدام یکچهارم از توت فرنگی ها را بریزید. روی آن یکچهارم مخلوط خامه بریزید و یک کوکی روی آنها قرار دهید. در صورت تمایل، می توانید با پودر کاکائو و برگ های نعنا تزئین کنید.
ارسال نظر