بورک گوشت و برنج؛ مثلثهای پفکی خوشمزه
بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. در اینجا طرز تهیه بورک گوشت و برنج را آورده ایم.
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم: خمیر
- آرد: 2 پیمانه
- ماست: یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- آب: یک چهارم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- گوشت گوساله (چرخ کرده): ۲۰۰ گرم
- کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
- پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
- برنج: یک دوم پیمانه
- آب داغ: یک دوم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- زعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا برای تهیه مواد میانی، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.
3. برنج از قبل خیس خورده را در آب داغ بریزید و نمک اضافه کنید و اجازه دهید برنج کمی بپزد و حجم آب کم شود.
5. برای تهیه خمیر، آرد، ماست، تخم مرغ، آب و نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید. روی خمیر به دست آمده را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.
7. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و بورک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.
ارسال نظر