چیکن آلفردو را با گل کلم برنجی امتحان کرده اید؟
معرفی سبزیجات به بچهها میتواند کمی چالش برانگیز باشد و بچهها علاقه زیادی به غذاهای گیاهی نشان ندهند. راه حل چیست؟
مواد لازم:
- یک کیلوگرم گلچه خردشده گل کلم
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون
- یک قاشق چایخوری پودر ریحان خشک
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو و نیم پیمانه برگ اسفناج تازه
- دو پیمانه مرغ پخته خرد شده
- ۴۰۰ گرم سس آلفردو
- دو قاشق غذاخوری پنیر پارمیزان
- نصف پیمانه پودر سوخاری
طرز تهیه:
۱ - دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. گلم کلمها را داخل خرد کن بریزید و آنها را ریز کنید تا شبیه دانههای برنج شوند.
۲ - گل کلمهای برنجی را در یک ظرف پخت پیرکس بریزید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید و ریحان، نمک و فلفل را روی آن پاشیده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
۳ - اسفناج، مرغ و سس آلفردو را هم بزنید و با پنیر پارمسان مخلوط کنید. سپس پودر سوخاری و دو قاشق باقی مانده روغن زیتون را ترکیب کرده و روی مخلوط گل کلم بپاشید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا بیشتر تا زمانی که روی غذا قهوهای شود بپزید.
ارسال نظر