طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ و سبزیجات
اگر به صبحانهای نیاز دارید که به سرعت آماده شود، نان و تخم مرغ همه آن چیزیست که نیاز دارید. اما اگر به دنبال راه هایی هستید که ساندویچتان را خوشمزهتر کنید میتوانید از این دستورالعمل استفاده کنید.
مواد لازم:
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۴ - ۵ عدد قارچ
- نمک به مقدار لازم
- ۳ حلقه فلفل دلمهای
- ۱ قاشق غذاخوری فلفل دلمهای خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری گوجه خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
- ۲ عدد فلفل سبز
- ۱ قاشق غذاخوریجعفری خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- ۳ عدد نان تست
پیاز، گوجه، فلفل دلمه ای، قارچ، سیر و فلفل را خرد کنید. تخم مرغها را در یک کاسه بریزید.
همه سبزیجات خرد شده را همراه با نمک داخل تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید.
کره را در یک ماهیتابه نچسب حرارت دهید.
حلقههای فلفل دلمهای را داخل ماهیتابه قرار داده و مخلوط تخم مرغ و سبزیجات را داخل حلقهها بریزید.
روی حرارت متوسط یکی دو دقیقه حرارت دهید تا بپزد. سپس مخلوط را برگردانده و طرف دیگر آن را هم بپزید. سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
کره را روی نانها مالیده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به لکههای طلایی روی نان ظاهر شده و ترد شود.
املت را بین لایههای نان قرار دهید. یعنی یک لایه نان و یک لایه فلفل دلمهای و تخم مرغ را روی هم بگذارید.
ارسال نظر