آموزش تصویری: طرز تهیه مرغ سبز
مرغ سبز یک غذای ساده است که در آن مرغ با سس پستو طعم دار شده و با یک تکه ذغال پخته میشود تا طعم دودی بگیرد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- یک پیمانه ماست
- یک دسته جعفری
- نصف دسته نعناع تازه
- ۵ عدد فلفل سبز
- ۷۵۰ گرم مرغ خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری خمیر سیر زنجبیل
- نمک به مقدار کافی
- زردچوبه به مقدار کافی
- نیم پیمانه روغن گیاهی
برای تهیه ماریناد، ماست، جعفری، نعناع، فلفل سبز و خمیر سیر زنجبیل را مخلوط کنید.
در یک کاسه بزرگ مرغ و مارینادی که تهیه کردید را با هم مخلوط کنید.
مقداری نمک و زردچوبه به مخلوط خود اضافه کنید و بعد از این که خوب ترکیب کردید اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند.
روغن را در یک ماهیتابه داغ کرده و مرغتان را به آن اضافه کرده و بپزید.
تا زمانی که مرغ نرم شود و روغن بیندازد آن را بپزید.
برای دودی کردن مرغ یک قطعه زغال را روی آتش قرار دهید و بگذارید ۱۰ دقیقه بسوزد.
یک قطعه فویل را وسط ماهیتابه بگذارید.
با یک انبر ذغال را روی فویل بیندازید.
مقدار کمی روغن روی زغال بریزید.
در ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید ۱۰ دقیقه مرغ دود زغال را جذب کند.
مرغ را با نان یا برنج میل کنید.
خمیر سیر زنجبیل:
خمیر سیر زنجبیل یکی از مواد اولیه مهم در بسیاری از غذاها به ویژه غذاهای آسیای جنوبی است. به جای اینکه برای هر غذا سیر و زنجیبل را خرد کنید، آن را به شکل خمیر درمی آورید تا مستقیما در غذا استفاده کنید. میتوانید قبل از اینکه از آن استفاده کنید کمی حرارت دهید تا طعم و بوی آن آزاد شود.
موادلازم:
- یک پیمانه زنجبیل خرد شده
- ۲۰ حبه سیر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق غذاخوری روغن گیاهی (آفتابگردان، کانولا، ذرت)
- ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید (اختیاری)
- ۱ قاشق چایخوری زردچوبه (اختیاری)
تازهترین سیری که پیدا میکنید را انتخاب کنید و جوانههای سبز آن را کاملا بگیرید. پوست سیرها را بگیرید. برای این کار میتوانید میخک آنها را جدا کنید و سپس در یک کاسه بزرگ فلزی بریزید. کاسه فلزی دیگری با همان اندازه روی کاسه اول گذاشته و محکم تکان دهید تا مطمئن شوید پوست آنها کنده شده است.
زنجبیل، سیر و نمک را در یک مخلوط کن یا خردکن بریزید و خوب ترکیب کنید.
روغن را به مخلوط نهایی اضافه کنید. روغنی انتخاب کنید که بوی زیادی ندارد.
خمیر را در یک ظرف شیشهای خشک و تمیز بریزید و در سردترین قسمت یخچال قرار دهید. اگر در شیشه را محکم ببندید دو سه هفته میتوانید از آن استفاده کنید. اما در هر صورت اگر بیش از سه روز نگه داشتید حتما قبل از مصرف حداقل ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا در صورت وجود، سموم خطرناک آن کاملا از بین برود. سطح بالای خمیر ممکن است قهوهای شود. این نشانه واکنش با اکسیژن است و خطری ندارد و فاسد نشده مگر اینکه زیر آن هم قهوهای شده باشد. برای برداشتن خمیر حتما از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید.
ارسال نظر