دلمه كلم برگ
گوشت و پياز را سرخ كنيد. سپس روغن اضافه را بگيريد و گوجهفرنگي، يكدوم فنجان آب، برنج، يكدوم قاشق مرباخوري ارگانو و فلفل را اضافه كنيد.
مواد لازم :
- گوشت چرخ كرده: 500 گرم
- پياز خرد شده: يك عدد
- گوجهفرنگي ريز خرد شده: يك فنجان
- برنج دانه بلند: يكسوم فنجان
- فلفل سياه: يكچهارم قاشق مرباخوري
- برگ كلم: 8 عدد
- پنير سفيد نازك ورقه شده: يكدوم فنجان
- سس گوجهفرنگي: 450 گرم
- شكر: يك قاشق مرباخوري
- آب: يكدوم فنجان
روش تهیه :
گوشت و پياز را سرخ كنيد. سپس روغن اضافه را بگيريد و گوجهفرنگي، يكدوم فنجان آب، برنج، يكدوم قاشق مرباخوري ارگانو و فلفل را اضافه كنيد. مخلوط را به جوش آوريد و 20 دقيقه با در بسته روي حرارت كم بپزيد تا برنج نرم شود. يكچهارم فنجان از پنير را به مخلوط گوشت اضافه كنيد و وسط هر برگ كلم يكسوم فنجان از مخلوط گوشت بريزيد. از يك طرف شروع كنيد چهار وجه كلم را محكم نزديك هم آورده و بپيچيد. كلمهاي پيچيده را در ظرف بچينيد بقيه سس را هم بريزيد. روي ظرف را بپوشانيد و با حرارت 350 درجه سانتيگراد 35 تا 40 دقيقه در فر بگذاريد تا نرم و پخته شوند.
ارسال نظر