۶۲۶۶۱
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

کوردون بلو؛ خوشمزه ای از قلب پاریس!

دستور پخت غذا و دسر فرانسوی را برایتان انتخاب کرده ایم تا با ذائقه مردم این کشور بسیار زیبا، آشنا شوید. کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته می شود که میان آن ژامبون و پنیر قرار می دهند و سرخ می کنند.

کوردون بلو؛ خوشمزه ای از قلب پاریس!





برترین ها: در این پست، دستور پخت غذا و دسر فرانسوی را برایتان انتخاب کرده ایم تا با ذائقه مردم این کشور بسیار زیبا، آشنا شوید. کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته می شود که میان آن ژامبون و پنیر قرار می دهند و سرخ می کنند.

ماکارون نیز یک شیرینی فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می‌شود. از دیگر مواد لازم برای این شیرینی پودر شکر یا پودر قند، پودر بادام یا پودر بادام زمینی و رنگ طبیعی می توان نام برد. معمولا وسط این شیرینی با شکلات سفید، خامه یا مربا پر می‌شود. اما در این مطلب ما ماکارون با مغز پنیر ماسکارپونه و آلبالو را انتخاب کرده ایم.

کوردون بلو مرغ

• تعداد: 6 نفر
• زمان آماده سازی: ۵۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت

کوردون بلو؛ خوشمزه ای از قلب پاریس!

مواد لازم

• ۳۴۰ گرم برنج قد بلند
• دو پیمانه قارچ تازه، خرد شده
• ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
• دو کله سیر رنده شده
• دو قاشق غذاخوری کره
• دو قاشق غذاخوری آرد کامل
• دو پیمانه مخلوط نصف به نصف شیر و خامه
• نصف پیمانه پنیر گودا
• ۶ نصفه سینه بی استخوان مرغ
• 85 گرم پنیر گودا، خرد شده
• ۶ ورق بسیار باریک ژامبون گوشت
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
• 1/3 پیمانه آرد کامل
• دو عدد تخم مرغ، هم زده
• دو قاشق غذاخوری آب
• ۱.۵ پیمانه خرده نان
• ¼ پیمانه روغن گیاهی

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. برنج را آبکش کنید. برنج های پخته شده را کف ظرفی که چرب نیست بریزید.

2. در همین فاصله، برای تهیه سس در یک قابلمه کوچک، قارچ، سیر و پیازچه را با کره تفت دهید تا برشته شوند. سپس دو قاشق غذاخوری آرد کامل اضافه کنید. به تدریخ مخلوط نصف به نصف شیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی بپزید که مخلوط غلیظ و روی آن حباب ایجاد شود. پنیررنده شده را به آن اضافه کنید تا آب شود. با قاشق سس را روی برنج آبکش شده بریزید، در ظرف را بگذارید تا گرم بماند.

3. از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید. یک برش افقی و عمیق در آن ایجاد کنید به طوری که از آن طرف باز نشود. تکه های پنیر را داخل ورقه های ژامبون بپیچید و از داخل برش قرار دهید. آن را با خلال دندان در جای خود محکم کنید. روی آن نمک و فلفل بپاشید.

4. 1/3 پیمانه آرد را داخل کاسه کم عمق بریزید. در کاسه کم عمق دیگری تخم مرغ و آب را با هم مخلوط کنید. خرده های نان را داخل کاسه کم عمق دیگری بریزید. مرغ ها را داخل آرد فرو کنید، بتکانید تا اضافه آرد گرفته شود، سپس در تخم مرغ هم زده وارد کنید، سپس در ظرف خرده های نان فرو کنید تا لایه ای از آرد و نان روی مرغ ها را بپوشاند.

5. در یک تابه بزرگ، دو قاشق غذاخوری روغن را بریزید و روی شعله متوسط، داغ کنید. مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. برای هر طرف مرغ، 4 دقیقه پخت با حرارت ملایم کافی است. برای سرخ کردن سری دوم، حتما به تابه روغن تازه اضافه کنید. خلال دندان ها را جدا کنید. مرغ ها را روی سس تهیه شده قرار دهید.

6. درب ظرف را بگذارید و داخل فر با حرارت 170 درجه فارنهایت به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.

ماکارون لیمویی با پنیر ماسکارپونه آلبالویی

• تعداد: 12 عدد
• زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
• زمان پخت: 9 دقیقه در دمای 325 درجه فارنهایت برای هر کلوچه

مواد لازم

• 1.5 پیمانه پودر مغز بادام
• ۱ ¼ پودر قند
• سه عدد سفیده تخم مرغ
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
• پنیر ماسکارپونه با طعم آلبالو*

کوردون بلو؛ خوشمزه ای از قلب پاریس!

طرز تهیه

۱. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط پودر مغز بادام و پودر قند را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲. در کاسه هم‌زن، سفیده های تخم مرغ، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید. با سرعت متوسط همزن برقی هم بزنید تا کف کند. به تدریج شکر (یک قاشق چایخوری در هر مرتبه) را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا کف ایجاد شده غلیظ و سفت شود. سپس مخلوط بادام و پودر قند را اضافه کنید.

۳. با استفاده از کیسه بزرگ شیرینی پزی، از مایع به دست آمده دایره هایی به قطر ۵ سانتی متر روی کاغذهای روغنی بسازید. بین هر دایره حدود ۲.۵ سانتی متر فاصله بگذارید تا هنگام پخت به هم نچسبند. پیش از قرار دادن سینی درون فر، حدود نیم ساعت آن را بیرون بگذارید.

۴. فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. ماکارون ها را به مدت ۹ تا ۱۰ دقیقه داخل فر بپزید. سپس بگذارید تا خنک شود. در آخر، با احتیاط آنها را از کاغذ جدا کنید.

۵. برای وسط ماکارون، باید ماسکارپونه را به کف صاف یک کلوچه بمالید و یک لایه دیگر کلوچه روی آن بگذارید.

ماسکارپونه آلبالویی

• میزان: ¾ پیمانه
• زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مواد لازم

• ¼ پیمانه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای، نرم شده
• یک قاشق غذاخوری کره، آب شده
• یک قاشق غذاخوری عسل
• یک پیمانه پودر قند
• دو قاشق غذاخوری آلبالوی خشک، خرد شده
• نصف قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
• کمی رنگ غذای قرمز
• ۲ تا ۴ قاشق چایخوری آب لیموترش

طرز تهیه

۱. در یک کاسه بزرگ، پنیرماسکارپونه (یا پنیر خامه ای)، کره و عسل را با همزن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. به تدریج، پودر شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آلبالوی خشک و پوست لیمو را اضافه کنید. چندقطره رنگ غذای قرمز بریزید تا صورتی شود. آب لیمو ترش را اضافه کنید و هم بزنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج