طرز تهیه مرغ عسلی با طعم سیر
این یکی از راحتترین و خوشمزهترین غذاهایی است که خواهید خورد. در این غذا مرغتان در عسل، سیر، سویا سس و مخلوط سبزیجات میپزد. تهیه آن هم فقط ۱۵ دقیقه زمان میبرد.
چطور مرغ عسلی با طعم سیر بپزیم؟
1. با ترکیب مواد سس در یک کاسه شروع کنید: عسل، سیر، سویا سس، سس کچاپ و پونه را ترکیب کنید.
۲. سپس سیب زمینی ها، هویجها و پازها را خرد کرده را همراه با قطعات مرغ داخل آرامپز بریزید. در نهایت سس را هم روی آنها ریخته و در ظرف را ببندید.
3. اگر میخواهید غذایتان زودتر آماده شود آرامپز را به مدت ۲ ساعت و نیم روی دمای بالا قرار دهید در غیر این صورت میتوانید آن را ۵ تا ۶ ساعت روی حرارت کم قرار دهید. وقتی زمان شام نزدیک شد لوبیا سبز را هم اضافه کرده و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. غذای شما آماده سرو است...
چند نکته مفید برای پخت مرغ عسلی با طعم سیر در آرامپز وجود دارد:
- بزرگترین ران مرغی که پیدا کردید استفاده کنید، زیرا پس از پخت کوچک میشوند.
- سبزیجات سبز را در چند دقیقه آخر پخت اضافه کنید که رنگش تغییر نکند.
- مرغ را دو سه دقیقه قبل از مصرف سرخ کنید که خوشرنگتر شود.
- جعفری تازه را روی غذایتان بریزید تا زیباتر شود.
- برای یک غذای سالمتر میتوانید از ران مرغ بدون پوست و سویا سس کم سدیم استفاده کنید.
- این غذا ۵۷۱ کیلوکالری دارد.
مواد لازم برای چهار نفر:
- ۹۰۰ گرم ران مرغ با استخوان
- ۴۵۰ گرم سیب زمینی کوچک نصف شده
- ۴۵۰ گرم هویج پوست کنده
- یک پیمانه پیاز خرد شده
- ۴۵۰ گرم لوبیا سبز تمیزشده
- جعفری تازه خردشده
- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
مواد لازم برای سس سیر و عسل:
- یک سوم پیمانه عسل
- یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده
- نصف پیمانه سویا سس
- یک چهارم پیمانه سس کچاپ
- دو قاشق چایخوری پونه
ارسال نظر