یک ماکارون متفاوت
ماكارون زعفراني + حلوا
در ابتدا سفيدههاي تخممرغ را با همزن برقي به هم ميزنيم تا پف كنند و سپس آرام آرام شكر دانهريز، رنگ و زعفران را به سفيده اضافه كرده و به هم زدن ادامه ميدهيم تا حالت فومي شكل پيدا كند.
مواد لازم:
- سفيده تخممرغ: 3 عدد
- پودرشكر: 200 گرم
- شكر دانه ريز: 30 گرم
- پودر بادام: 125 گرم
- رنگ زرد: به ميزان لازم
- زعفران ساييده شده: نصف قاشق چايخوري
روش تهيه:
در ابتدا سفيدههاي تخممرغ را با همزن برقي به هم ميزنيم تا پف كنند و سپس آرام آرام شكر دانهريز، رنگ و زعفران را به سفيده اضافه كرده و به هم زدن ادامه ميدهيم تا حالت فومي شكل پيدا كند. پودر شكر و پودر بادام را با يكديگر آسياب كرده و خوب مخلوط ميكنيم بايد توجه داشته باشيم كه به واسطه چربي بادام حالت خميري شكل پيدا نكند. مواد خشك را در 3 مرحله توسط ليسك به خورد سفيدهها ميدهيم. يك ماسوره ساده به قطر 2 سانتيمتر داخل كيسه قيف قرار ميدهيم. مايه را داخل قيف ريخته و دايرههايي به قطر 3 تا 4 سانتيمتر از مايه روي كاغذ ميگذاريم. سيني را چند بار روي ميز ميكوبيم و بهمدت 30 دقيقه در دماي محيط استراحت ميدهيم تا رويه ماكارونها حالت چسبنده نداشته باشد سپس به مدت 20دقيقه روي پنجره وسط فر ميگذاريم. براي بين ماكارونها پس از پخت از خامه يا كرم موردنظر مثل كرمهاي كرهاي يا انواع مارمالاتها استفاده ميكنيم.
نظر کاربران
مر30ازاطلاعات خوبتون