ابتدا پنيرخامهاي، تخممرغ، گردو خرد شده، دارچين، پودرشكر و آرد را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند.
مواد لازم:
خمير يوفكا مخصوص باقلوا: حدود 10 ورق
پودر دارچين: 2 قاشق چايخوري
خرماي هسته گرفته: 10 عدد
مغز گردو: 10 عدد
پنيرخامهاي: 100 گرم
پودرشكر: 35 گرم
تخممرغ: يك عدد
آرد گندم: 40 گرم
مغز گردو خرد شده: 3 قاشق غذاخوري
كره ذوب شده: 40 گرم
روش تهیه :
ابتدا پنيرخامهاي، تخممرغ، گردو خرد شده، دارچين، پودرشكر و آرد را با هم مخلوط كرده و با همزن برقي آنقدر به هم ميزنيم تا يكدست شوند. خميرها را به ابعاد ۶×۶ سانتيمتر برش زده، قالب مافين سايز كوچكي را انتخاب كرده كه قطر دهانه آن حدود ۴ سانتيمتر باشد. حدود ۵ تا ۶ تكه از خميرها را روي يكديگر قرار داده، داخل قالب فشرده ميكنيم سپس از مايه آماده شده يك قاشق داخل كاسه حاصل ميريزيم و روي هركدام را يك خرماي هسته گرفته و يك تكه گردو قرار ميدهيم. كاسههاي حاصل را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر