باقلواي خرما و گردو
ابتدا ورقهاي يوفكا را به ابعاد ۱۰×۲۰ سانتيمتر تقسيم كرده سپس هر گردو را به ۴ قسمت تقسيم ميكنيم. خرماها را از هسته گرفته و ميان آنها را يكچهارم از يك گردو قرار ميدهيم.
مواد لازم:
- خمير يوفكا باقلوا: 30 ورق 10×20
- خرما: 30 عدد
- گردو: 8 عدد
- كره: 50 گرم
- شربت قوام آمده: به ميزان لازم
- روغن مايع: 3 قاشق سوپخوري
- پودرپسته: به ميزان لازم براي تزئين
روش تهیه :
ابتدا ورقهاي يوفكا را به ابعاد 10×20 سانتيمتر تقسيم كرده سپس هر گردو را به 4 قسمت تقسيم ميكنيم. خرماها را از هسته گرفته و ميان آنها را يكچهارم از يك گردو قرار ميدهيم. خرماي مغزدار را يك طرف خمير گذاشته از 2 طرف لاي خرما تا ميكنيم و خرما را لوله ميكنيم تا خمير تمام شود. كمي كره به انتهاي خمير ميزنيم و آن را ميچسبانيم تا باز نشود. رولهاي آماده شده را داخل ظرفي مناسب كه در فر بگذاريم ميچينيم، باقي مانده كره را ذوب كرده و با روغن مايع مخلوط ميكنيم و روي مواد ميريزيم، باقلواها را به مدت 20 تا 25 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم. پس از پخت روي تمام باقلواها شربت ميريزيم و با پودر پسته تزئين ميكنيم.
نظر کاربران
خمیر یوفکا چیه؟ از کجا میشه خرید؟
پاسخ ها
خمیر یوفکا ورقهای خمیری نازک و آماده ایست که در سوپرمارکتها و فروشگاهها و وسایل شیرینی فروشی پیدا میشه