ابتدا آب روي حرارت ميگذاريم تا ولرم شود بهطوري كه نه سرد باشد و نه گرماي آن دست را بسوزاند. پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر داخل آب ميريزيم و در آن را ميگذاريم.
مواد لازم:
كره: 80 گرم
آرد: 500 گرم (به ميزاني كه خمير به دست نچسبد)
كشمش: 200 گرم
شكر: 50 گرم
شير: 150 ميلي ليتر
تخم مرغ: يك عدد
پودر خمير ترش: يك و نيم
قاشق سوپخوري
آب: 125 ميلي ليتر (نصف ليوان)
روش تهیه :
ابتدا آب روي حرارت ميگذاريم تا ولرم شود بهطوري كه نه سرد باشد و نه گرماي آن دست را بسوزاند. پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر داخل آب ميريزيم و در آن را ميگذاريم. مخلوط را در محيطي گرم قرار ميدهيم تا حجم آن چند برابر شود. در كاسهاي بزرگ تخم مرغ، شير، بقيه شكر، و كشمش و كره ذوبشده را مخلوط ميكنيم تا يكدست شوند، سپس مايه خمير پف كرده را به مواد اضافه ميكنيم و پس از مخلوطكردن، آرد را نيز در ۳ مرحله به مواد اضافهكرده و همه را با هم چنگ ميزنيم تا خمير مطلوبي حاصل شود. خمير را در كاسهاي گود قرار ميدهيم. روي آن را آرد پاشي ميكنيم و يك حوله روي خمير پهن ميكنيم تا خشك نشود. خمير را بهمدت يك ساعت در محيطي گرم استراحت ميدهيم تا حجم آن ۲ تا ۳ برابر شود. سپس خمير را داخل قالب كه بهتر است قالب لوف باشد قرار ميدهيم و دوباره با همان شرايط خمير را ۳۰ دقيقه استراحت ميدهيم. سپس روي آن را با زرده تخم مرغ و زعفران حل شده زرين كرده و بهمدت يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
خیلی خوب بود ولی کمه لطفا مطالب اشپزی را زیادتر کنید
خیلی عالی بودولی پخت غذاهابتان رادرماکروفرهم بگویدمتشکرم.