با این غذاها، غروب جمعه دیگر دلگیر نیست!
با درست كردن این غذاها، هم شام خوبی برای جمعه شب خواهیم داشت و هم اینكه میتوانیم با سرگرم شدن، دلگیر و بیحوصله نباشیم.
نارنجك گوجه و زیتون
مواد لازم
- گوجهفرنگی/ 5عدد
- زیتون بدون هسته حلقه شده/ دو فنجان
- سبزی معطر شامل ریحان، مرزه و ترخون خرد شده/ 2فنجان
- گوشت چرخ كرده/ 200گرم
- پیاز/ دو عدد
- سیر/ 3حبه
- رب گوجهفرنگی/ 2ق.غ
- نمك/ به میزان دلخواه
- نان فانتزی لقمهای/ به تعداد نفرات
شیوه تهیه
پیاز و سیر را پوست كنده، بشویید و خرد كنید. به گوشت چرخ كرده پیاز، سیر و كمی نمك اضافه كنید. زیر شعله را كم كنید تا آب گوشت تمام شود. رب گوجهفرنگی اضافه كنید و سپس آن را تفت داده و بعد زیر شعله را خاموش كنید. گوجهها را بشویید و خرد كنید. زیتونها را خرد كنید. سبزیها را پاك كرده، خیس كنید و بشویید. سپس آنها را خرد كنید. گوشت را از روی گاز بردارید تا خنك شود. سپس گوشت را با سبزی و زیتون خرد شده مخلوط كنید. اكنون داخل هر نان لقمهای، مقداری از آن مواد بریزید. غذا حاضر است.
تعداد نفرات: ۴نفر
اسموتی هویج و انبه
مواد لازم
- هویج/ ۱۰عدد
- انبه/ ۵عدد
- آناناس طبیعی/ نصف یك عدد
- زیره آسیاب شده/ یك ق.چ
- یخ/ به میزان دلخواه
شیوه تهیه
هویجها را پوست بكنید. بشویید و خرد كنید. انبه را بشویید و داخل آن را خالی كنید. آناناس را بشویید و پوست بكنید. ابتدا آب هویج را بگیرید. سپس مغز انبه، آناناس طبیعی، آب هویج و یخ را داخل مخلوطكن بریزید. دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند. زیره را آسیاب كنید. بعد از مخلوط شدن مواد و آماده شدن آن، زیره را اضافه كنید. سپس آن را داخل لیوان بریزید. لیوانها را با آناناس تزئین كنید.
تعداد نفرات: 4نفر
دلمه ماكارونی
مواد لازم
- فلفل دلمهای رنگی/ از هر رنگ دو عدد
- ماكارونی رشتهای باریك/ نصف بسته
- گوشت چرخكرده/ 300گرم
- رب گوجهفرنگی/ یك ق.غ
- پیاز/ یك عدد
- سیر/ دو حبه
- پودر آویشن/ نصف ق.چ
- پودر سیر/ نصف ق.چ
- نمك/ به میزان دلخواه
- سبزی معطر شامل ریحان و مرزه خرد شده/ یك و نیم فنجان
- پنیر پیتزای رنده شده/ یك و نیم فنجان
- روغن كلزا/ یك ق.غ
شیوه تهیه
فلفلهای دلمهای را بشویید و سر آنها را برش بزنید. به كمك چاقوی نوك تیز روی بدن فلفل دلمهای، اجزای صورت آدم یا طرحهای دیگر را طراحی كنید. برای اینكه خامی فلفلها از بین برود، قابلمهای را آب كنید و بعد از اینكه آب داخل آن جوشید، فلفلها را با كمی نمك به آن اضافه كنید. بعد از سه دقیقه دلمهها را آبكش كنید.
تعداد نفرات: 4نفر
انبه شكم پاره
مواد لازم
- انبه بزرگ/ ۶عدد
- نخودفرنگی/ یك قوطی
- ذرت/ یك قوطی
- پیازچه خرد شده/ دو فنجان
- زیتون خرد شده/ دو فنجان
- فلفل دلمهای خرد شده/ یك فنجان
- گشنیز و جعفری خرد شده/ یك و نیم فنجان
- پنیر پیتزای رنده شده/ یك بسته بزرگ
- آرد سفید/ دو ق. غ
انبهها را خوب بشویید، اما پوست نكنید. داخل آنها را خالی كنید. هسته انبه را جدا كنید. انبهها را به دو نیم كنید. نخود فرنگی و ذرت را با هم مخلوط كنید. پیازچهها را پاك كنید. آنها را بشویید و بعد از اینكه آب پیازچهها رفت، آنها را خرد كنید.
تعداد نفرات: ۴نفر
نكته یك
گوشت داخل انبه را دور نریزید. آن را داخل مخلوطكن همراه با یخ بریزید. به این ترتیب همراه غذا اسموتی انبه هم خواهید داشت.
نكته دوم
اگر طعم انبه را دوست ندارید، میتوانید به جای انبه از سیبزمینی به همین روش استفاده كنید.
لازانیای كدو و بادمجان
مواد لازم
- لازانیا/ یك بسته
- كدو/ 300گرم
- بادمجان/ 300گرم
- قارچ/ 500گرم
- جعفری خرد شده/ یك و نیم فنجان
- جوانه گندم/ یك و نیم فنجان
- رب گوجهفرنگی/ 2ق.غ
- پیاز/ یك عدد
- سیر/ 2حبه
- گوشت چرخ كرده/ 200گرم
- شیر/ یك لیوان
- پنیر پیتزای ورقهای/ یك بسته
- آرد سفید/ دو ق.غ
- نمك/ به میزان دلخواه
شیوه تهیه
كدوها را بشویید، پوست نكنید و آنها را حلقه كنید. بادمجانها را بشویید و آنها را هم پوست نكنید. بادمجانها را هم حلقه كنید. قارچها را تمیز كرده، خیس كنید و بشویید. قارچها را به شكل دلخواه خرد كنید. جوانه گندم را بشویید و بگذارید آب آن برود. جعفریها را پاك كرده، خیس كنید و بشویید. صبر كنید آب آن برود.
سالاد ماكارونی و كرفس
- مواد مورد نیاز برای ۴ نفر
- ماكارونی شكلدار/ یك بسته
- ساقه كرفس تازه/ دو فنجان
- برگ اسفناج خرد شده/ دو فنجان
- آب لیموترش تازه/ یك فنجان
- روغن زیتون/ دو ق.غ
- پودر آویشن/ یك ق.غ
- پودر سیر/ یك ق. غ
- پودر جعفری و گشنیز/ دو ق.غ
- روغن كانولا/ دو ق.غ
- نمك/ به میزان دلخواه
كرفس را تمیز كنید. سپس آن را خیس كرده و بشویید. ساقههای تازه كرفس را جدا و به شكل حلقوی خرد كنید. كمی از برگ كرفس تازه را هم خرد كنید. قابلمه را آب كنید. بعد از اینكه جوش آمد، ماكارونی را همراه با روغن زیتون و نمك داخل آن بریزید. سپس ماكارونی را آبكش كنید. آب لیموترش را بگیرید. آن را با روغن زیتون، پودر آویشن و سیر مخلوط كنید. هم بزنید تا چاشنی كاملا تركیب شده و طعم یكنواختی بگیرید. اسفناجها را پاك كنید. اسفناجها را خیس كنید.
نكته یك
برای خوشطعم و رنگینتر شدن این سالاد میتوانید از ماكارونیهای رنگی مانند انواع غنی شده با اسفناج یا گوجه استفاده كنید.
نكته دو
علاوه بر اسفناج میتوانید هر نوع سبزی دلخواه دیگری را هم به سالاد اضافه كنید تا طعم سالاد به دلخواه شما شود. گشنیز و جعفری تازه گزینههای خوبی برای این منظور هستند.
شیرینی پازلی
مواد لازم
- آرد/ دو و نیم فنجان
- نمك/ یك ق. چ
- شكر/ یك ق.چ
- كره/ یك فنجان
- آب خیلی سرد/ یك دوم فنجان
- رنگ خوراكی/ به مقدار لازم
- شكر/ به میزان دلخواه
- روغن كانولا/ یك فنجان
- آرد/ یك فنجان
شیوه تهیه
كره را تكهتكه كنید و بعد از اینكه به اندازه یك فنجان شد، آن را داخل دستگاه غذاسازی كه تیغه آن را هم داخلش گذاشتهاید، قرار دهید. سپس آن را از فریزر بیرون آورده و به آن نمك، شكر و آرد را اضافه كنید. اكنون دستگاه را روشن كنید تا كرههای تكه شده تاحد ممكن خرد شوند. دستگاه را خاموش كنید. سپس سه قاشق چایخوری آب اضافه كنید. به اندازه یك ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد مخلوط شوند به شكلی كه در وسط دستگاه جمع شوند.
نظر کاربران
هرکاریش کنی دلگیره غروب جمعه حتی عصر 5 شنبه