تهیه کیش سبزیجات، با پایه سیب زمینی
این پای خیلی زیبا و خوشمزه هست. اگه از رنده چیپس زن (مندلین) برای برش زدن سیب زمینی ها استفاده کنید، کار خیلی راحت تر و سریع تر انجام میشه.
- سیب زمینی ۴۵۰ گرم
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
- شیر ۳/۴ پیمانه
- خامه ۳/۴ پیمانه
- سبزیجات ۱/۴ پیمانه
1- سیبزمینیها رو پوست بگیرید و به شکل ورقههای ۳ میلیمتری برش بزنید.
۲- از ترکیبی از سبزیجات مثل پیازچه، جعفری و ترخون استفاده کنید و اونها رو ریز خرد کنید.
1. از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن زیتون رو روی ورقههای سیبزمینی بریزید و اونها رو خوب به روغن آغشته کنید. کمی نمک و فلفل به اونها بزنید و دوباره هم بزنید. ورقههای سیبزمینی رو مرتب و به صورتی که کف و دیوارههای قالب گرد ۲۳ سانتیمتری رو بپوشونه در اون بچینید (سیبزمینیها رو طوری بچینید که روی همدیگر رو بپوشونن).
3. حرارت فر رو به ۱۶۰ درجه سانتیگراد کم کنید. تخممرغ ها رو بزنید تا یکدست بشن، بعد شیر، خامه و نصف قاشق چای خوری نمک به اون اضافه کنید و مواد رو خوب با هم ترکیب کنید. ترکیب تخممرغ رو روی سیبزمینیها بریزید (اون رو کاملا پر نکنید).
۴. سبزیجات رو روی ترکیب تخممرغ بپاشید و پای رو برای حدود ۴۰ دقیقه تا از وسط تقریبا سفت بشه، بپزید (اگه کنارههای پای شروع به قهوهای شدن کرد، روی اون رو با فویل آلومینیومی بپوشونید). پای رو برای ۱ ساعت کنار بذارید. اون رو به دمای اتاق یا سرد سرو کنید.
ارسال نظر