۵۸۸۲۵
۲ نظر
۵۰۳۵
۲ نظر
۵۰۳۵
پ

رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی

خورش پختن از ویژگی‌های یک کدبانوی ایرانی است. هرچقدر بلد باشید غذای فرنگی بپزید، باز هم خورش پختن است که مهارت شما در آشپزی را نشان می‌دهد و اگر می‌خواهید آشپزی‌تان را به رخ بکشید، باید یکی از خورش‌های معروف ایرانی را سر سفره بگذارید.

رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی
مجله سیب سبز: خورش پختن از ویژگی‌های یک کدبانوی ایرانی است. هرچقدر بلد باشید غذای فرنگی بپزید، باز هم خورش پختن است که مهارت شما در آشپزی را نشان می‌دهد و اگر می‌خواهید آشپزی‌تان را به رخ بکشید، باید یکی از خورش‌های معروف ایرانی را سر سفره بگذارید. هر خانم ایرانی پختن 3 خورش معروف فسنجان، قیمه و قورمه سبزی را بلد است، اما این چند فوت کوزه‌گری در خوشمزه‌تر شدن خورش به شما کمک می‌کند.

خورش فسنجان پر روغن

زیبایی خورش فسنجان به روغن پس دادن آن است. روغن گردوها وقتی در خورش دیده می‌شود ظاهر براق و زیبایی به آن می‌دهد و به اصطلاح به خورش قوام می‌دهد. برای اینکه خورش روغن پس دهد، می‌توانید از آب سرد یا یخ استفاده کنید. بعد از ریختن و قل خوردن گردوها می‌توانید چند یخ را یکی‌یکی یا یک لیوان آب سرد را کم‌کم به خورش اضافه کنید. هرچه این کار را آرام‌تر انجام دهید خورش روغن بیشتری پس می‌دهد.

رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی

قورمه‌سبزی با قلم گوسفند

مغز قلم گوسفند قورمه‌سبزی را بسیار خوشمزه می‌کند. می‌توانید همراه گوشت یک قلم گوساله یا گوسفند در خورش بیندازید و بگذارید همراه با خورش جا بیفتد. اگر می‌خواهید کار را تمام کنید، می‌توانید مغز قلم را قبل از پخت بیرون بیاورید و سبزی را با چربی آن سرخ کنید. خورش شما مزه بسیار متفاوت، لذیذ و خوشمزه‌ای به خود خواهد گرفت. اگر به خورش، آبلیمو می‌زنید بهتر است آن را در آخر اضافه کنید تا جوش نخورد. جوش خوردن آبلیمو خورش را تلخ و رنگ آن را خراب می‌کند.

رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی

قیمه با لپه خوشمزه

خیلی‌ها لپه قیمه را از قبل می‌پزند. اما با این روش آب لپه که بخشی از قوام خورش به گردن آن است، به همراه خاصیتش دور ریخته می‌شود. شما می‌توانید لپه را از شب قبل خیس کنید. سپس موقع تفت دادن گوشت، لپه را هم به‌همراه آن تفت دهید. اگر لپه خیس نشده باشد سفت می‌شود اما لپه خیس با تفت داده شدن فقط خوشمزه‌تر می‌شود و طعم گوشت به خود می‌گیرد. لپه خیس شده به همراه گوشت کاملا خواهد پخت.

رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی

اگر خورش شور شد

اگر خورش‌تان شور شد نگران نباشید. کافی است مارک نمکی كه در غذا می‌ریزید را عوض کنید تا مقدار آن به راحتی کم و زیاد شود. به‌علاوه برای هر آشپزی پیش می‌آید که نمک از دستش در برود و در خورش بریزد. اگر این اتفاق افتاد کافی است یک سیب‌زمینی را چهارقاچ کنید و در خورش بیندازید. سیب‌زمینی نمک را به خود می‌گیرد و می‌توانید نیم ساعت بعد آن را بیرون بیاورید. سیب‌زمینی تندی را هم به خود می‌گیرد. پس اگر فلفل خورش زیاد شد هم می‌توانید همین کار را کنید.

رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی

اگر خورش سوخت

اشتباهی که بیشتر خانم‌ها می‌کنند این است که وقتی خورش ته می‌گیرد بلافاصله در آن آب می‌ریزند. با این کار طعم سوختگی در خورش می‌ماند و دیگر نمی‌توانید کاری با آن بکنید. به جای این کار به محض اینکه خورش ته گرفت زیر آن را خاموش کنید، خورش را طوری به ظرف دیگر انتقال دهید که بخش سوخته منتقل نشود. سپس کمی روغن، آب، نمک و ادویه به خورش اضافه کنید و بگذارید ادامه پخت به اضافه نیم ساعت را طی کند.

رازهای خورشی یک کدبانوی ایرانی
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مرسی از راهنماییتون
    البته مامانم همه ی اینارو میدونست

  • بدون نام

    پول نداریم بخور نمیر کنیم خورشت چیه دیگه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج