طرز تهیه دو نوع غذای ترکیه ای حرفه ای
سرآشپز مهمت یا لچینکا یا (Mehmet Yalcinkaya) شف اجرایی هتل ویتدهام استانبول ترکیه در اینجا طرز تهیه چند غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهد.
پلوی گندم و ماهیچه
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم:
- ماهیچه گوسفندی: ۱ کیلوگرم
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۱ بته
- هویج درشت (خرد شده): ۱ عدد
- برگ آویشن تازه: ۲ عدد
- دانه فلفل سیاه: ۶ الی ۷ عدد
- کره یا روغن: ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
مواد لازم پلو:
- بلغور گندم (پخته): 2 پیمانه
- فلفل قرمز (نگینی خرد شده): 2 عدد
- هویج (نگینی خرد شده): 1 عدد
- فلفل سبز (نگینی خرد شده): 1 عدد
- کره یا روغن: 4 قاشق سوپ خوری
- آب: به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
مواد لازم سرو:
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- فلفل سبز: ۱ عدد
- برگ آویشن تازه: ۲ الی ۳ عدد
طرز تهیه:
۱. ماهیچه ها را در سینی فر چرب شده با روغن قرار دهید. پیاز را به چهار قسمت برش داده و به همراه حبه های سیر، هویج درشت خرد شده، برگ آویشن، دانه فلفل، سیاه و نمک روی ماهیچه ها پخش کنید.
۳. برای تهیه پلو، فلفل قرمز، هویج و فلفل سبز نگینی خرد شده را در یک قاشق سوپ خوری کره یا روغن تفت دهید. بلغور گندم پخته را صاف کنید. آب اضافه کنید (به اندازه ای که حدود ۲ انگشت روی مواد را بگیرد) و درب ظرف را بگذارید.
رول کباب و نان لواش
میزان سرو: 8 عدد
مواد لازم:
- نان لواش: 1 عدد
- گوشت گوساله (چرخ کرده): 250 گرم
- گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 250 گرم
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن زیتون: یک دوم قاشق سوپ خوری
- فلفل قرمز (درشت خرد شده): 1 عدد
- فلفل سبز (درشت خرد شده): 1 عدد
- پیاز نقلی کوچک: 20 عدد (در صورت تمایل)
- گوجه گیلاسی: 6 الی 7 عدد
طرز تهیه:
1. نان لواش را به هشت مثلث هم اندازه برش داده و کنار بگذارید. گوشت های چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید.
پیشنهاد:
در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.
نظر کاربران
عکس رو درست گذاشتید ؟ به نظر نمی یاد گوشتش چرخ شده باشه.