۵۷۴۱۹
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

طرز تهیه سوفله

لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست. سوفله نوعی کیک سبک است که با تخم مرغ درست می شود. چیزی که سوفله را از کیک های دیگر متمایز می کند، نحوه آماده کردن مواد لازم آن است.

طرز تهیه سوفله




برترین ها: لازم نیست سرآشپز درجه یک فرانسوی باشید تا بتوانید سوفله حرفه ای درست کنید. درست کردن آن سخت نیست. سوفله نوعی کیک سبک است که با تخم مرغ درست می شود. چیزی که سوفله را از کیک های دیگر متمایز می کند، نحوه آماده کردن مواد لازم آن است.


طرز تهیه سوفله


سوفله از چه درست می شود

سوفله می تواند غذای اصلی خوشمزه یا دسر شیرینی باشد. انواع و اقسام سوفله وجود دارد، ولی چیزی که در همه آنها مشترک است، دو جزء اصلی آن است: پایه درست شده از کرم طعم دار و مرینگ نرمی از سفیده زده شده تخم مرغ. پایه سوفله به آن طعم می دهد و مرینگ به آن بافت می دهد.

انواع سوفله

پایه های سوفله از انواع مختلفی از مواد اولیه تهیه می شوند که بستگی به طعمی دارد که ترجیح می دهید. ممکن است دارای مربا باشد، یا میوه یا شکلات. با ماهی یا گوشت و کرم یا پنیر هم می توان آن را درست کرد.

مواد لازم:

· 2.5 قاشق کره، آّب شده

· چیپس شکلات به مقدار لازم

· نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل

· 2 عدد تخم مرغ، زرده و سفیده جدا شده

· 2 قاشق شکر، به علاوه شکر برای پاشیدن روی آن

· ربع قاشق چایخوری نمک

· ربع قاشق چایخوری کرم تارتار


طرز تهیه سوفله


دستور تهیه:

1. فر را در دمای 375 درجه فارنهایت بگذارید گرم شود.

2. با نیم قاشق کره داخل قالب های کیک را چرب کنید. سپس داخل آنها شکر بپاشید تا به دیواره ها بچسبد، و شکر های اضافه را خالی کنید. دیواره های داخلی قالب های گرد و کوچک باید کاملاً آغشته به شکر باشد.

3. قابلمه بزرگی که تا نیمه آب ریخته اید را روی حرارت متوسط اجاق بگذارید و بگذارید نیم جوش شود. قابلمه متوسطی داخل حمام آب بگذارید و مراقب باشید که قابلمه متوسط به ته قابلمه بزرگ نچسبد. اگر می چسبد داخل قابلمه بزرگ آب بیشتری بریزید تا قابلمه کوچکتر بالا بیاید. چیپس شکلات و کره باقیمانده را داخل قابلمه متوسط بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

4. بعد آن را از روی حرارت بردارید و وانیل و زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید، سفیده های تخم مرغ را نگه دارید و کنار بگذارید.

5. در کاسه متوسطی، سفیده ها، شکر، نمک و کرم تارتار را مخلوط کنید. با همزن برقی آن را خوب بزنید تا مثل مرینگ سفت شود.

6. بعد مخلوط سفیده تخم مرغ را کم کم با مخلوط شکلات قاطی کنید. بعد آنها را با قاشق در قالب ها بریزید تا سه چهارم آنها را پر کند.

7. سوفله ها را 15 تا 20 دقیقه بپزید تا پف کنند. روی آنها پودر قند بریزید و فوراً سرو کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج