طرز تهیه آش آبغوره و برنج
در اینجا طرز تهیه آش آبغوره و برنج را برایتان آورده ایم.
وب سایت سوران: در اینجا طرز تهیه آش آبغوره و برنج را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
- آبغوره یک دوم پیمانه
- آب گوشت دو لیتر
- سبزی (تره و جعفری) 700 گرم
- نعنای خشک 2 قاشق سوپخوری
- رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- پیاز (خرد شده) پیاز دو عدد
- روغن به میزان لازم
- برنج دو پیمانه
- لوبیاقرمز یا سفید یک پیمانه
طرز تهیه:
1- ابتدا لوبیا را- که از شب قبل خیساندهاید- بپزید. برنج را هم خیس کنید.
۲- آنگاه قابلمهی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ کنید تا طلائیرنگ شود.
3- زردچوبه، رب گوجهفرنگی و نعنا را نیز اضافه کنید.
۴- حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزد.
5- سپس آب گوشت را اضافه کنید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.
۶- در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمک بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.
7- اکنون آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با نعناداغ تزئین کنید.
پ
ارسال نظر