آشپزی با دستور سرآشپز معروف ترکیهای
مهمت گورش (Mehmet Gurs) در ۱۳ سپتامبر ۱۹۶۹ در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادر سوئدی- فنلاندی به دنیا آمد و در شهرهای استکهلم و استانبول بزرگ شد.
کوفته ازمیری
(ازمیر شهری در غرب کشور ترکیه)
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- پیاز (رنده شده): ۱ عدد
- سیر (رنده شده): ۲ حبه
- تخم مرغ: ۱ عدد
- پودر نان خشک یا پودر سوخاری: یک دوم پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- زیره: به مقدار لازم
- برگ جعفری تازه (خردشده): ۲ ق س
- سیب زمینی: ۲ عدد
- گوجه فرنگی (خردشده): ۱ عدد
- فلفل سبز (خردشده): ۱ عدد
- روغن: به مقدار لازم
مواد لازم سس:
- رب گوجه فرنگی: ۱ ق س
- آب داغ: به مقدار لازم
1. پیاز و سیر رنده شده و گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زیره پودر شده، پودر نان خشک یا پودر سوخاری و برگ جعفری خردشده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی با دست ورز دهید.
۳. گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط گوشت جدا کنید و کف دست خود باریک رول کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید. سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را در ظرف فر بچینید برای تهیه سس رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید.
سیمیت سبزیجات
سیمیت، نان حلقه ای معروف ترکیه است.
مواد لازم:
- پیازچه (ریز خردشده): ۳ عدد
- برگ نعناع (ریز خردشده): ۲ ق س
- شبت (ریز خردشده): ۲ ق س
- کره (به دمای محیط رسیده): ۳ ق س
- تخم مرغ: ۲ عدد
- سس خردل: ۱ ق س
- سرکه: ۱ ق س
- پنیر چدار (رنده شده): ۱۰۰ گرم
- بکینگ پودر: ۱ ق س
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- دانه کنجد: به مقدار لازم
- آرد: به مقدار لازم
1. پیازچه، برگ نعناع و شبت خردشده را در ظرف مناسبی قرار دهید، کره، تخم مرغ، سس خردل، پنیر چدار رنده شده، سرکه، بکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید. تا خمیر مناسب حاصل شود که به دست نچسبد.
۲. گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید و آنها را به صورت حلقه درآورید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و روی آنها دانه کنجد بپاشید.
نظر کاربران
غذاهای ترکیه خیلی عالین خیلیییییی
باهاتون موافقم باران جان
باهر دو تون موافقم باران ونادیا منم خیلی دوست دارم یعنی عاشقشم