پای همبرگر و سوسیس؛ غذایی سنگین برای ناهارتان
پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید.
وب سایت روزیاتو : پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید. برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.
مواد لازم:
برای همبرگر:
مواد لازم:
- ۲ ورقه خمیر پیتزای آماده
- ۴ قاشق غذاخوری سس گوشت
- ۶ عدد سوسیس کوچک
برای همبرگر:
- ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱/۸ پیاز خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
- ۱ قاشق غذاخوری شیر
- نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
- نمک
- فلفل سیاه
- جوزهندی
- کچاپ
- جعفری
طرز تهیه:
۱- خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می توانید به عنوان قالب استفاده کنید.
2- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.
۳- سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.
4- سوسیس های کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش های هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.
۵- درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.
6- پای سوسیس و همبرگر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و پنیرها آب شوند.
۷- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
پ
نظر کاربران
همبرگر