۵۳۱۳۳۳
۱ نظر
۵۰۳۹
۱ نظر
۵۰۳۹
پ

پای همبرگر و سوسیس؛ غذایی سنگین برای ناهارتان

پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید.

وب سایت روزیاتو : پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید. برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۲ ورقه خمیر پیتزای آماده
  • ۴ قاشق غذاخوری سس گوشت
  • ۶ عدد سوسیس کوچک

برای همبرگر:

  • ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱/۸ پیاز خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
  • ۱ قاشق غذاخوری شیر
  • نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • جوزهندی
  • کچاپ
  • جعفری
پای همبرگر و سوسیس

طرز تهیه:

۱- خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می توانید به عنوان قالب استفاده کنید.

2- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.

۳- سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.

4- سوسیس های کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش های هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته اند را روی سوسیس ها برگردانید.

۵- درون یک کاسه، گوشت چرخ کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.

6- پای سوسیس و همبرگر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و پنیرها آب شوند.

۷- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مریم هاشم پور

    همبرگر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج